Holder Seniorfoto- og Videoklub åbent fra mandag den 26. oktober?

Med myndighedernes nye skærpede foranstaltninger og forholdsregler over for den stigende coronasmitte i Danmark er det naturligt at spørge, om vores klub holder åbent fra mandag den 26. oktober og fire uger frem.
Myndighederne vedligeholder et websted om coronapandemien, hvor der netop er opdaterede oplysninger fra den 23. oktober om foreninger og deres brug af lokaler. Du kan læse de officielle retningslinjer ved klik herunder:

https://coronasmitte.dk/idraets-og-fritidsfaciliteter

For at se punktet, der har med foreninger som vores at gøre, rul ned til IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER MV. og åben herefter punkt nr. 2: Må foreningers lokaler holde åbent? Her kan du læse myndighedernes
anbefalinger for foreninger.

Klubbens forholdsregler

Klubben holder derfor åbent som sædvanligt, og alle kan komme. Men er du utryg eller er udsat eller sårbar, så tag mundbind eller visir med selv. En anbefaling er at tage mundbind eller visir på, når man ikke sidder ned. Men det er frivilligt.

Alle afspritter hænder, når de ankommer til klublokalet.

Ved servering af kaffe og the gør vi, som vi plejer: afsprit hænderne, før du tager kaffe eller the.

Hvis der skal serveres noget spiseligt, så skal én enkelt person med handsker servere det for hver enkelt.

Når der er toiletbesøg, er du velkommen til at tage mundbind eller visir på.

Når vi sidder ned, som det hyppigst er tilfældet i klubben, må vi være 1 person for hver 2 kvadratmeter. Det vil sige, at vi i princippet må være op til 26 personer i det 52 kvadratmeter store lokale. Siden genoplukningen af Seniorklubberne har vi typisk været 11-13 personer om mandagen. Om torsdagen har der været 4-8 fremmødte. Dog var vi i mandags, hvor bibliotekscheferne besøgte os, 16 fremmødte klubmedlemmer og 4 kommunalt ansatte.

Mandage og torsdage er altså indtil videre almindeligt åbne i vores klub. Ikke alle klubber i Seniorklubberne holder åbent. Der er i hvert fald fire klubber, der holder lukket lige nu.

Med venlig hilsen

Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Forfatter: Bjarne Damsgaard

Formand for Seniorfoto- og Videoklub

Skriv et svar