GLADSAXEUDSTILLINGEN.

Vores udstilling med Gladsaxefotos skal vises på Gladsaxe Hovedbibliotek i august måned, så vi skal helst have den klar, inden klubben holder sommerferie.

Vi har et udvalg bestående af Bjarne, Lise, Hugh og Karen, der har fået mandat til at udvælge de 26 papirfotos, der er plads til på murstensvæggen. Billederne printes på klubbens fotoprinter.

Vi kan vise yderligere et antal fotos på monitoren på væggen ved siden af udstillingen. Vi ved endnu ikke, hvor mange vi kan uploade.

I kan se se indleverede fotos her og kan stadig nå at få et foto med hvis I uploader det under Foto/GLX på hjemmesiden eller sender det til Bjarne inden 1. juni.

Den 10. juni vil vi på klubdagen og d. 17. juni om formiddagen inden sommerfrokosten tilskære passepartoutrammer og ramme de 26 udvalgte fotos ind med de rammer, vi brugte til S/H udstillingen.

Bjarne sørger for, at der er passepartoutpap og tape og lineal. Klubben har et skæresæt. Hvis nogle har et skæresæt, må de meget gerne tage det med.

Karen har tilbudt at udarbejde en plakat til udstillingen. Vi mangler en god titel til udstillingen. Forslag?

Vi kender endnu ikke datoen for, hvornår vi må hænge billederne op. Det bliver nok i slutningen af juli. Vi har brug for nogle ekstra hænder, der vil hjælpe med at hænge dem op.

Vi holder en fernisering. Vi kender endnu ikke datoen. Er der nogen der gerne vil give en hånd med til at arrangere den?

Bibliotekets kontaktpersoner: Marlene Andkjær og Stine Bang Iversen (upload af fotos)

 

 

Forfatter: Bjarne Damsgaard

Formand for Seniorfoto- og Videoklub

Skriv et svar