Høje GladsaxeLiv udstillingen

I maj og juni 2018 gennemførte Høje Gladsaxe Bibliotek, Vores HG og 29 foreninger i Høje Gladsaxe-området et omfattende projekt med mange aktiviteter for beboere og skolebørn på Kirketorvet bag ved Høje Gladsaxe Centret.
Seniorfoto- og Videoklubben fotografrede de mange aktiviteter. Fotos fra aktiviteterne blev i 2018 efter en fernisering udstillet på Gladsaxe Hovedbibliotek, derefter flyttede udstillingen til Gladsaxe Rådhus og til sidst til lokaler i Haraldskirken.

Billeder fra udstillingen

Foto: Lars Laursen, Jesper Plambech, Marcel Dupont, Karen Bjerggaard, Bjarne Damsgaard og Marianne Godtfredsen

Foto Karen Bjerggaard og Bjarne Damsgaard

Foto: Karen Bjerggaard

Foto: Karen Bjerggaard

En kortfilm om Høje GladsaxeLiv-projektet

Der er blevet lavet en film på 6 minutter og 42 sekunder om Høje GladsaxeLiv-projektet, der fandt sted i maj/juni 2018 på Kirketorvet i Høje Gladsaxe. Se om der er nogen, du kender fra området, som er med i filmen. Det er Oliver Benameur, der har lavet filmen. Tag et kig på den. Du kan også få den vist i fuldskærmstørrelse.

Fra ferniseringen af fotoudstillingen om Høje GladsaxeLiv

Den 16. august 2018 var der fernisering af Seniorfoto- og Videoklubs fotoudstilling om Høje GladsaxeLiv på Gladsaxe Hovedbibliotek. Der blev holdt tale og serveret snacks. De besøgende tog snapshots af udstillingens billeder med deres smartphones. Denne 12 minutter lange video har Johnny Bjørnestad optaget og redigeret.