Billedserier

 

Det er nyt for de fleste af Seniorfoto- og Videoklubbens medlemmer at skabe fotoserier. Den 8. februar 2021 viste et antal af dem deres første fotoserier for hinanden. Nogle af dem er vist her. Enkelte har valgt at lægge enkeltfotos ud i et fotoalbum, som du kan bladre i for at se de enkelte billeder. Andre har lagt et enkeltfoto bestående af flere mindre fotos ordnet i f.eks. gitterform eller en montage/collage. Du kan læse mere om idéen bag fotoserier her.

Se medlemmernes fotoserier herunder. 

Serien Rusen skulle gerne fortælle om druk og kærlighed.

Sårbare unge var gaster ombord til sejlkonkurrencen Tall Ships Race.

Et måltid bliver tilberedt til alle i husstanden.

Billederne er taget den samme dag.

Collager

Fotocollage: Bo Jensen
Collage Solrød Strand: Bo Jensen
Fotoserie: Optaget af Reza Pakzad. Måneformørkelse og blodmåne den 27. juli 2018 ved Klampenborg Strand. Fotoserien er sat sammen af Lars Laursen.
Fotoserie: Optaget af Reza Pakzad. Måneformørkelse og blodmåne den 27. juli 2018 ved Klampenborg Strand. Fotoserien er sat sammen af Lars Laursen. Kan forstørres.
Fortællende fotoserie med bobletekster af Lars Laursen - lidt om coronatiden - set fra et samfundsmæssigt synspunkt. Kan forstørres.
Fortællende fotoserie med bobletekster af Lars Laursen – lidt om coronatiden – set fra et samfundsmæssigt synspunkt. Kan forstørres.
En fotoserie om Lars Laursens deltagelse i et lederkursus for frivillige på Gladsaxe Lederakademi i 2019/2020 – her med tekst på grøn baggrund. Kan forstørres.
En fotoserie om Lars Laursens deltagelse i et lederkursus for frivillige på Gladsaxe Lederakademi i 2019/2020 – her med tekst på grøn baggrund. Kan forstørres.

Samme fotoserie om Lars Laursens deltagelse i et lederkursus på Gladsaxe Lederakademi i 2019/2020 – her dog med både ramme og tekst - en variation. Kan forstørres.
Samme fotoserie om Lars Laursens deltagelse i et lederkursus på Gladsaxe Lederakademi i 2019/2020 – her dog med både ramme og tekst – en variation. Kan forstørres.