Bjarne Damsgaard

Jeg vil gerne lære noget om at fotografere landskaber, men også makrofoto og portrætfotografering har min interesse.

Det var spændende at være på en fotoopgave i forbindelse med Høje Gladsaxe Liv-udstillingen, hvor der både var optrædende og publikum at fotografere.

Jeg voksede op et sted i det mørke Jylland, hvor der var helt mørkt (om natten), og jeg var meget fascineret af stjernehimlen, mælkevejen og satellitter. Jeg vil meget gerne blive bedre til at fotografere nattehimlen.

Jeg har et Nikon D7500 kamera med medfølgende 18-140 mm zoom-objektiv og anvender Adobe Lightroom og i meget begrænset omfang Photoshop til billedbehandling.

I forbindelse med Kalles fotokursus spiste vi middag sammen og gik en tur inkl. kamera på Købmagergade. Foto: Bjarne Damsgaard

Da jeg arbejdede, kørte jeg hver morgen ad Klausdalsbrovej og så ved sjældne lejligheder Mosekonens Bryg ved Kildegården i Smørmosen. Efter lidt regn og en kold nat skete det igen :-)

Et måltid bliver tilberedt til alle i husstanden.

Fra en kold og mørk aftenhyggetur med Karen og Manja

Forfatter: Bjarne Damsgaard

Formand for Seniorfoto- og Videoklub

Her tænker du på “Bjarne Damsgaard”

  1. Hej Bjarne: Du kan tilføje et nyt galleri således:
    Her, i et nyt faneblad, opretter du et galleri med billederne.  Angiv en gallerititel, tryk Create & Select, tilføj filer og upload. 
    Her, også i et nyt faneblad, indsætter du galleriet i albummet. Træk dit galleri fra midterste søjle over i venstre søjle og opdater. Luk de to nye faneblade og opdater siden (tryk F5), så skulle du kunne se dine billeder.

Skriv et svar