Videoer produceret i klubben

I forbindelse med Rezas filmskole blev disse videoer produceret i klubben:

Der kom denne film ud af optagelserne. Filmen handler om Kim, der føler sig ensom, mens Ole trøster ham.

Filmen er ikke teknisk perfekt, for vi havde kun to timer til rådighed til optagelse; vi havde ikke det bedste udstyr; de to skuespillere Allan og Poul var utrænede; og vi havde ikke gennemtænkt alt. Men filmen er faktisk forholdsvis vellykket alligevel, for historien er velfortalt. Filmen er med undertekster. Varighed: 2 minutter og 43 sekunder.

Lars Laursen har forfattet manuskriptet til og instrueret denne næsten seks minutter lange kortfilm. Den er i visuelt fortællende stil med mange klip, som det kendes fra spillefilm.

Jesper får besøg af Poul og opdager, at han måske er blevet dement… Så er det godt med en ven. Filmen er med undertekster.

Den er blevet til som en øvelse i undervisningen i Rezas Filmskole i Seniorfoto- og Videoklub. Skuespillere har været Jesper Plambech og Poul Søgaard. Bjarne Damsgaard, Vagn Damgaard og Allan Petersen har været statister. Reza Pakzad har stået for storyboard og kamera. Vagn Damgaard er script boy.

Dette er en kortfilm lavet under Seniorfoto- og Videoklubbens kursus i filmoptagelser i 2019.

Handling: Alex, der er direktør for et mindre firma, sidder sammen med tre medarbejdere og konverserer i firmaets kantine, da meddirektør Benny kommer ind med et brev netop leveret af et af de grønne bude – og det er uden afsender! Hvem er det fra, og hvad vil vedkommende?

Manuskript og instruktion: Børge Traun.
Medvirkende: Poul Søgaard, Jesper Plambech, Lars Laursen, Allan Petersen og Otto Davidsen.

Se filmen, der varer ca. 5½ minut. Den er med undertekster.