Klubben holder ikke åbent om mandagen i juli måned.

Vi mener ikke, at vi kan mødes i klublokalerne på forsvarlig vis, da kommunen alligevel ikke sørger for rengøring.

Alle medlemmer har i denne periode en enestående chance for at arrangere en spontan fototur til deres foretrukne sted og på det tidspunkt, de helst vil.

Turene kan medlemmerne selv annoncere på hjemmesiden eller i FaceBook-gruppen. Man kan evt. sende en mail til Lars eller Bjarne, som så vil sørge for at annoncere turen.

Latest Past Begivenheder

Klubben holder lukket for videofolket denne torsdag

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G, Bagsværd

Formanden holder ferie fra den 29. juni til den 11. juli.  Derfor kan han ikke åbne og lukke torsdag den 9. juli. Der er dermed ingen videoaktiviteter i klubben denne dag. 

Spontan fototur

BLOX Bryghuspladsen 10, København K

Vi mødes kl. 10 ved udstillingen "Fang din by" som vises på Bryghuspladsen 10 ved Dansk Arkitektur Center i BLOX. Når vi har set udstillingen vandrer vi 850 m. over til SEB tårnene og Rigsarkivets grønne taghave "Det grønne Strøg".   Hvis vi har energi til det bagefter, kan vi gå tilbage og slå et … Læs videre "Spontan fototur"

Klubben holder lukket på denne videodag

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G, Bagsværd

Formanden holder ferie fra den 29. juni til den 11. juli.  Derfor kan han ikke åbne og lukke på klubdagene torsdagene den 2. og 9. juli. Der er derfor ingen videoaktiviteter i klubben disse dage.