STATUS FOR S/H UDSTILLING I BAGSVÆRD KIRKE

Udstillingen er berammet fra 10. maj til 1. august.

Billeder skal hænge i gallerigangen på indervæggen. De skal være sort/hvide. På ydervæggen bliver der ophængt farverige malerier af en kunstner, vi pt. ikke har navnet på.

Der er 8 felter, der måler 195 cm bred og 70 cm høj. Der er kroge øverst i feltet, hvor vores fotos kan hænges op med snore. Der skal skaffes kroge til ophæng.

Der er plads til 32 fotos i A 4 format med passepartoutrammer 30 x 40 cm. Hvis der er flere en 16 medlemmer, der indleverer fotos, kan alle ikke få to A 4 fotos med. Vi kan så overveje at lave passepartoutrammer, hvor der kan være to eller flere mindre billeder i.

Billederne kan være 4 i portrætformat eller 4 i landskabsformat i hvert felt.

På hjemmesiden under menupunktet FOTOS under TEMAER er der et nyt tema, der hedder sort/hvide fotos. Her kan man lægge sort/hvide fotos op, som man gerne vil dele til inspiration for andre. Billederne kan også sendes til Bjarne på seniorfotovideo@gmail.com, så lægger han dem op.

Bestyrelsen vil sørge for at der bliver købt passepartoutrammer i sort.

Det besluttes senere, hvordan vi får printet vores fotos.

Efterfølgende kan vi måske få vist vores udstilling på Gladsaxebibliotekerne, Telefonfabrikken og Kildegården. Flere ideer modtages gerne.

Fire A4 billeder i landskabsformat i 30×40 passepartout rammer
Fire A4 billeder i portrætformat i 30×40 passepartout rammer

Forfatter: Bjarne Damsgaard

Formand for Seniorfoto- og Videoklub

Skriv et svar