Nyt fra Ren Natur (affaldsindsamling)

Klubben har fået nedenstående besked fra Ren Natur. Vi skal inden 1. september finde ud af, hvem der vil deltage og hvornår det skal finde sted.

 

‘Vi er glade for at fortælle jer, at I er blandt de heldige der har fået en Ren Natur rute i 2024. Link til ruten ses nederst i denne mail.

Forløbet ser nu sådan ud:
1. Om få dage sender vi en mail, hvor vi beder om dato, tidspunkt og deltagerantal. Vi skal kende datoen senest 10. maj, hvis I har fået en forårsrute og senest 1. sep., hvis I har fået en efterårsrute.

2. Vi sender udstyr til jer så I har det typisk 2-4 dage før indsamlingen. Nærmere info sendes på mail i ugen op til indsamlingen.

3. Afrapportering: I får nærmere besked på mail 3-5 dage før indsamlingen

4. Udstyret skal sendes retur senest 5 dage efter indsamlingen. I får besked om hvordan, når I modtager udstyret.

5. Når udstyret er retur og afrapporteringen er modtaget, sættes gang i udbetalingen af jeres sponsormidler. Der kan gå op til 4 uger inden udbetalingen er gennemført.

Til indsamlingen skal I beregne ca. 3 til 4 timer fra start til slut. Det er også en god idé at sætte tid af til en hyggelig afslutning på dagen. Af sikkerhedshensyn er det vigtigt at I bærer de tilsendte veste under hele indsamlingen. Det har også betydning for udbetalingen af sponsormidlerne at vestene bæres.

Du kan downloade plakat til at hænge op i klubhus ell. lign. Du kan bruge den til at gøre opmærksom på indsamlingen og folk kan skrive sig på hvis de er interesserede i at deltage.

Brug lidt tid til at studere kortet over jeres rute, da det fx. er vigtigt at I stiller sækkene med affald på de indtegnede droppunkter.’

Forfatter: Bjarne Damsgaard

Formand for Seniorfoto- og Videoklub

Skriv et svar