Blog

Hvordan skal en fremragende ny videoredigerings-pc være udstyret i 2021?

Hvordan skal en videoredigerings-pc være i 2021?
                                      Hvordan skal en videoredigerings-pc være i 2021?

Udviklingen inden for pc-området har taget hastige skridt fremad de senere år. Det har haft betydning for, hvordan en pc til videoredigering med fordel kan bestykkes. Der er sket store fremskridt i mikroprocessorer med hensyn til evnen til at behandle gentagne opgaver meget hurtigere ved at bearbejde flere datasæt parallelt i løkker, skrumpning af den anvendte procesteknologi til fremstilling af mikrochips med højere hastighed og lavere strømforbrug til følge samt ikke mindst mange gange hurtigere nye lagermedier. Læs videre “Hvordan skal en fremragende ny videoredigerings-pc være udstyret i 2021?”

Se dette tilbud på Affinity Photo! Udløber 30. juni!

Leder du efter et godt og billigt redigeringsprogram?

Se dette tilbud på Affinity Photo! Udløber 30. juni!

Flere af klubbens medlemmer bruger Affinity. Dette program beskrives ofte som det nærmeste alternativ til Photoshop – og billigere.

50 procent pris for Affinity Photo = kr. 209,- (engangsbeløb!)

Som svar på pandemien sidste år og som en måde at yde støtte til det kreative samfund, stillede vi en 90 -dages gratis prøveversion til rådighed for Mac- og Windows-versionerne af hele Affinity-pakken samtidig med, at vi reducerede prisen på alle vores apps med 50 procent.

Samlet set har vi uddelt utrolige 1,5 millioner prøveversioner på tværs af alle apps. At vide, hvor mange mennesker, der har fundet den udvidede gratis prøveperiode nyttig, gør os ydmyge og vi er taknemmelige for at have været i stand til at hjælpe.

Vi vil oplyse dig om, at de 90 dages gratis prøveperiode og halv-pris-tilbud (på alle apps og indhold i vores butik) slutter d. 30. juni, så drag venligst fordel heraf før tiden løber ud, hvis du ikke allerede har gjort det.”

https://affinity.serif.com/en-gb/photo

Om offentliggørelse af fotos med personer

Gruppebillede med klubmedlemmer fra fototuren i Dyrehaven 2021. Hvordan er det med offentliggørelse af fotos med genkendelige personer?
Gruppebillede af klubmedlemmer fra fototuren i Dyrehaven 2021. Men hvordan er reglerne egentligt for offentliggørelse af fotos med genkendelige personer og portrætter? Foto: Lars Laursen. 

Mange af klubbens fotograferende medlemmer viser ikke fotos med personer – det være sig over for andre medlemmer på klubdage, på klubbens hjemmeside eller ved fotoudstillinger eller -konkurrencer. Hvorfor egentligt ikke? Læs videre “Om offentliggørelse af fotos med personer”

Du kan igen benytte ophavsretsbeskyttet musik i dine egne videoer på YouTube

 

KODAs logo.
KODAs logo.

Der er medlemmer af klubben, der endnu ikke er bekendt med udgangen påkonflikten mellem KODA, YouTube og en række sociale medier med hensyn til at benytte ophavsretsbeskyttet musik i videoer. Det førte til, at Google den 30. juli 2020 fjernede muligheden for afspilning af dansk musik i videoer på YouTube.

Læs videre “Du kan igen benytte ophavsretsbeskyttet musik i dine egne videoer på YouTube”

Klubbens første åbningsdag i Bibliotek+

Fordragsrummet i Bibliotek+. Længere nede er foreningslokalet. Begge lokaler står til klubbens rådighed. Foto: Lars Laursen.
Foredragsrummet i Bibliotek+. Længere nede er foreningslokalet. Begge lokaler står til klubbens rådighed. Foto: Lars Laursen.

Seniorfoto- og Videoklub holder store flyttedag mandag den 31. maj 2021. Den dag flytter klubben adresse fra Seniorklubberne i Høje Gladsaxe på bagsiden af Høje Gladsaxe Center til det nyåbnede kulturhus Bibliotek+, der det seneste år er blevet indrettet i et over 900 kvadratmeter stort lokale, efter at en butik ophørte i centret. Læs videre “Klubbens første åbningsdag i Bibliotek+”

Få forårets opgradering Windows 10 May 2021 Upgrade – version 21H1

Windows 10-opgraderingen fra foråret 2021.
Windows 10-opgraderingen fra foråret 2021.

Den seneste store funktionsopgradering af Windows 10 for foråret 2021 frigivet 18. maj. Du kan se, hvilken udgave af Windows du har lige nu ved at køre programmet winver (Windows Version), som viser den aktuelle Windows-udgave. Læs videre “Få forårets opgradering Windows 10 May 2021 Upgrade – version 21H1”

Coronapas som gyldigt dokument

Sådan tjekkes din coronastatus. Grafik: Lars Laursen.
Sådan tjekkes din coronastatus. Grafik: Lars Laursen.
Fra og med mandag den 10. maj 2021 vil der være ophængt et opslag på dørene til Seniorklubberne om, at det er et krav at fremvise sin coronastatus for at komme ind. Ellers bliver man bortvist. Det har været et krav fra myndighederne.

Vi må nu være op til 25 personer 😊🎈✨

Fra og med i torsdag den 6. maj 2021 har vi måttet være op til 25 personer til stede i et enkelt foreningslokale. Det er glædeligt for mange klubber og selvorganiserede grupper, der ikke allerede har kunnet holde åbent i Seniorklubberne. 

Læs videre “Vi må nu være op til 25 personer 😊🎈✨”

Klubbens flytning til Bibliotek+

Klubben genåbner snart igen!
Klubben genåbner snart igen!

Seniorfoto- og Videoklubbens medlemmer har vedtaget at flytte fra Seniorklubberne til det nye Bibliotek+. Selvom Bibliotek+ officielt åbner allerede onsdag den 28. april, kan de 7 klubber fra Seniorklubberne først starte fra fredag den 21. maj. Vores klub kan dermed tidligst starte mandag den 24. maj. 

Læs videre “Klubbens flytning til Bibliotek+”