Lars Laursen

Yellowstone National Park

I forbindelse med et besøg på et spirituelt retræte i staten Montana, USA, i juni/juli 2017 har Lars taget en række fotos fra Yellowstone National Park, der strækker sig fra det sydlige Montana til staten Wyoming. God fornøjelse med at se billederne igennem! 

Læs Lars’ beretning om billederne fra Yellowstone National Park i USA

Lars optog også nogle videoer af gejseren Old Faithful, der springer (Lars undskylder for fingeren i billedet!), og af dampene fra den farvestrålende kilde, Grand Prismatic Spring. Se videoerne her.

Han benytter et Canon EOS 60D-spejlreflekskamera samt sin iPhone 8 (nu iPhone 11 Pro) til fotografering og videooptagelser. Fotografierne er som regel behandlet og redigeret i Photoshop Elements. 


Roskilde Airshow 2017

Med et par års mellemrum holder Roskilde Lufthavn en luftshow med fly fra Danmark og andre lande, hvor piloterne viser, hvad de kan med bl.a. formationsflyvning. Vi var tre medlemmer fra klubben, der var afsted den dag. 

Billederne er optaget med Canon EOS 60D samt iPhone 8. De er redigeret i Photoshop Elements. 


Vor Frue Kirke 2018

I 2018 var flere af klubbens medlemmer på fototur til Vor Frue Kirke i København, hvor Thorvaldsens berømte statuer af Jesus og de 12 apostle står. 

Billederne er optaget med Canon EOS 60D og iPhone 8 og redigeret med Photoshop CC 2021. 

Forfatter: Lars Laursen

Formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar