Vi skal fortsat overholde  hygiejneregler som håndvask og afspritning samt holde hensynsfuld afstand til hinanden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Portrætfotografering og vis-dine-portrætfotos

18. januar 2021 kl. 10:00 - 12:00

Lær om portrætfotos og vis også selv nogle af dine portrætfotos.

Er du ved at være træt af coronanedlukningen?

Klubben kan stadig ikke åbne i sit lokale i Seniorklubberne, da nedlukningen fortsætter frem til i hvert fald den 7. februar, men vi afholder ikke desto mindre en 2-timers dag på mandag den 18. januar kl. 10-12.

Kalles portrætfotokursus

Kalle vil fortælle noget om, hvad der gør et portrætfoto godt. Det er ikke det rigtige portrætfotokursus, som har været planlagt længe, men Kalle har en mængde (udvidet) materiale i forhold til det tidligere afholdte portrætkursus. Han vil bruge 45-60 minutter på en indledning, hvor det dog ikke vil være muligt at komme i atelieret, men kun at se og følge med via Skype. 

Vis dine egne portrætfotos

Derudover er emnet er “Vis dine portrætfotos”. Idéen er enten at tage eller finde allerede tagne portrætfotos og vise op til 3 styk hver via skærmdeling i et videomøde med Skype. Har du ikke mange sådanne fotos, kan du muligvis beskære billeder med personer til portrætfotos. 

Så hvis du savner aktivitet i denne tid, er du velkommen til at finde sådanne fotos. Hvis du ønsker respons på dine portrætfotos – f.eks. til hvordan de kan blive endnu bedre (efter 4K-feedback-modellen), kan du få det. 

Kalle vil med sin 40 år lange erfaring ud i bl.a. portrætfotografering også gerne komme med råd og vejledning til dem, der måtte ønske det til deres portrætfotos denne dag. 

Se med via Skype

Du har allerede fået tilsendt en e-mail med et link til videomødet via Skype. Klik på det kl. 9.50 for at medvirke. 

Detaljer

Dato:
18. januar 2021
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Sted

På Skype hjemme hos dig selv

Arrangør

Seniorfoto- og Videoklub
Telefon:
24831696
E-mail:
lars.laursen1961@gmail.com

Skriv et svar