Jan Johannesen

Velkommen til mine gallerier.

Forfatter: Jan Johannesen

Min interesse for foto blev vækket da jeg som barn hjalp min far i mørkekammeret og nogle gange fik lov til at tage et billet med fotoapparatet. Jeg er i mine fotos inspireret af naturen og det enkle udtryk. Jeg jagter ikke det perfekte tekniske billede, men det billede og motiv, som på en eller anden måde påvirker betragteren. I efterbehandlingen af billedet foretager jeg ofte beskæringer for at få den stemning jeg søger. Jeg er meget inspireret af fotograferne: Per Bak Jensen som lærte mig en masse fototeknik og flytte kunsten ind i billedet. Fotografen Kirsten Klein fra Mors som er en fantastisk natur fotograf. Fotografen Andsel Adams som jeg har inspireret mig til at benytte zonesystemet når jeg skal eksponere mine billeder. Jeg er også meget inspireret af kunsteren Peter Brandes og hans brug og tilgang til fotografiet.

Her tænker du på “Jan Johannesen”

  1. Hej Jan, du kan tilføje et nyt galleri således:
    Her, i et nyt faneblad, opretter du et galleri med billederne.  Angiv en gallerititel, tryk Create & Select, tilføj filer og upload. 
    Her, også i et nyt faneblad, indsætter du galleriet i albummet. Træk dit galleri fra midterste søjle over i venstre søjle og opdater. Luk de to nye faneblade og opdater siden (tryk F5), så skulle du kunne se dine billeder.

Skriv et svar