Videoskabelontjenesten Viddyoze

Formanden har abonnement på en spændende onlinetjeneste, hvor man kan skabe ret fantastiske, tilpassede animerede videoklip med egne elementer ud fra skabeloner. Den kaldes Viddyoze (udtales som det engelske ord “videos”). Der kan skabes introer, outroer, logoanimationer, animerede tekster og titler både rent digitale og med mennesker på – alt bliver skabt i skyen, så det kræver ikke dyrt computerudstyr.

Han har et abonnement til en onlinetjeneste, hvor man kan skabe tilpassede videoklip med over 1000 forskellige effekter. Det gælder lige fra mere avancerede måder at vise tekster på til små animerede videosekvenser. Det minder om montagebegrebet i Pinnacle Studio, men der er gjort mere ud af det. Man kan bl.a. lave animerede intro’er og outro’er til sine egne videofilm. Desuden er der en hel række avancerede muligheder for at lave tekster, som man ser i tv nu om dage. Angiveligt er det en tjeneste, som professionelle videofolk benytter til at lave mere professionelt udseende videoer – bl.a. reklamevideoer for en butik eller anden virksomhed. 

Se et eksempel her med klubbens logo inkorporeret:

Et andet eksempel med en animeret intro med klubbens logo:

Og et tredje eksempel i en vandplaskudgave:

Endelig også en animation med en holografisk brugergrænseflade, hvor formandens portræt indgår:

Se en anmeldelse og demonstration af den billigste udgave af Viddyoze her, hvor der vises en del effekter og animationer integreret i videoen (engelsk):

Tjenesten er tilgængelig på webadressen www.viddyoze.com

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar