Vi er i terra incognita

Terra Incognita
Det er Terra Incognita for klubben.

Vi er i terra incognita (ukendt land, der mangler at blive kortlagt) i disse tider. Hjælp bestyrelsen og aktivitetsudvalget med at komme på nye idéer til aktiviteter, som det er muligt at gennemføre, uden at vi mødes ansigt til ansigt – måske blot alene eller to og to. 

Bestyrelsen er ved lægge deres hoveder i blød for at finde på aktiviteter, der er mulige at gennemføre via videomøder med Skype. Det er svært, fordi det er anderledes. Der er visse begrænsninger, og alting skal ske via en skærm. På Skype er det muligt både at vise fotos, dokumenter, PowerPoint-præsentationer og videofilm. Vi kan også tale sammen og se hinanden. Bestyrelsens første indtryk fra tre videomøder i klubben er, at det godt kan fungere. Vi reagerer på mange måder, som var det et møde ansigt-til-ansigt. 

Bestyrelsen og aktivitetsudvalget vil med kyshånd tage imod forslag til, hvordan vi kan afholde aktiviteter i klubben uden at mødes i Seniorklubberne. Tænk over det, og skriv om det, der falder dig ind, i forslagskassen.

Med venlig hilsen

Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar