Seniorklubbernes midlertidige nedlukning fortsætter indtil den 13. april – 2. påskedag

Vi åbner igen, når der ikke længere er nye covid-19-positive.
Vi åbner igen, når covid-19 ikke længere truer danske borgere.

Tirsdag den 24. marts 2020 bad statsminister Mette Frederiksen danskerne om fortsat at holde store dele af samfundet nedlukket frem til 2. påskedag – dvs. 13. april.

Gladsaxe Kommune påbød torsdag den 26. marts alle foreninger og dermed også vores klub at overholde dette. Det gælder således for alle klubber i Seniorklubberne.

Vi kan desværre ikke mødes i Seniorklubberne indtil da – og nedlukningen bliver sikkert forlænget igen, for myndighederne forventer, at antallet af hospitalsindlagte coronavirus-patienter topper i slutningen af april. Der står ”topper” – dvs. det højeste antal alvorligt syge forventes at blive nået på dette tidspunkt. Der vil sikkert gå endnu en måned med et stadigt faldende antal hospitalsindlagte covid-19-patienter, før regeringen tør åbne samfundet igen. Der skal være få eller slet ingen nye testede og registrerede tilfælde i nogle dage, før samfundet åbner igen. Det kan formodentligt ske i slutningen af maj. Og selv da vil der ikke blive åbnet for rejser til/fra udlandet, før corona-epidemien er klinget af dér.  

Men klubbens bestyrelse vil med sine og dine forslag til nye aktiviteter, der ikke omfatter at mødes ansigt-til-ansigt, forsøge at skabe en slags foreningsliv for klubbens medlemmer. Der vil komme forslag til aktiviteter, du selv vil kunne foretage dig, og som du vil kunne dele med resten af klubbens medlemmer på denne hjemmeside, samt arrangeret videomøder for interesserede medlemmer. 

Bestyrelsen er ved at have styr på videomøder (der er afholdt tre af dem indtil nu). 

Jeg vil stille mig til rådighed for de medlemmer, der ønsker at komme på Skype og deltage i videomøderne, via fjernsupport til din pc, tablet eller smartphone. 

Med venlig hilsen

Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar