Klubbens flytning til Bibliotek+

Klubben genåbner snart igen!
Klubben genåbner snart igen!

Seniorfoto- og Videoklubbens medlemmer har vedtaget at flytte fra Seniorklubberne til det nye Bibliotek+. Selvom Bibliotek+ officielt åbner allerede onsdag den 28. april, kan de 7 klubber fra Seniorklubberne først starte fra fredag den 21. maj. Vores klub kan dermed tidligst starte mandag den 24. maj. 

Tag et kig ind i det nye Bibliotek+

Når Bibliotek+ åbner fra den 28. april, er du velkommen til selv at tage et kig inden for – men husk: du skal vise din coronastatus.
Bestyrelsen forbereder flytningen
To medlemmer fra bestyrelsen er blevet inviteret til at bese de nye lokaler med skabe og depotrum torsdag den 6. maj. Vi vil fotografere lokalerne, undersøge de nye møbler og lære indretningen at kende med hensyn til fladskærm, projektorer, kabler til disse, højttaleranlæg med teleslynge, mørklægning m.m. Bestyrelsen skal også finde ud af, hvilke kabler og i hvilken længde, klubben skal erhverve sig for at få alt udstyr til at fungere elektrisk. Desuden skal vi lære at tænde og slukke det hele, så vi kan være klar den dag, vi åbner.
 
Allerede onsdag den 28. april mødes medlemmer af klubbens bestyrelse dog for at inspicere alle klubbens ting i Seniorklubberne, for at finde ud af, hvad vi skal have med op i det nye Bibliotek+. Selve flytningen af vores ting kommer til at foregå i tidsrummet 7.-20. maj. Det er endnu ikke helt fastlagt, hvilken dato det sker.
 
Seniorklubbernes bestyrelse vil bestille en 3×34-flyttebil og tage alle de 7 klubbers ting med til Bibliotek+ på én gang. Flytningen betales ud af Seniorklubbernes budget.

Indkøb af tv-stativ

Vores klub er nødt til snart at købe et elektrisk justérbart tv-stativ til ca. 11.500 kr. til vores kæmpe fladskærm. En del af denne pris dækkes af Bibliotek+, og vores klub får den fulde ejendomsret til tv-stativet og beholder også ejendomsretten til vores egen kæmpe fladskærm.
 
Det betyder, at en stor del af klubbens pengebeholdning går til dette tv-stativ alene. Det er noget af det, dine kontingentpenge går til i år. Det betyder også, at der ikke er råd til at indkøbe en A2-printer til medlemmernes brug i 2021.

Vi kan snart mødes igen ansigt-til-ansigt!

Allerede fra torsdag den 6. maj må vi være opholde os op til 25 personer indendørs – blot vi overholder coronaforholdsreglerne.
 
Mandag den 10. maj planlægger bestyrelsen, at vi alle kan mødes første gang under denne genåbning – ikke i det nye Bibliotek+ men derimod i Seniorklubberne.
 
Denne dag er en vis-dine-billeder-dag, så find fotos frem fra dine gemmer eller vis dine seneste fotos. Der serveres kaffe og wienerbrød på klubbens regning. 
 
Bestyrelsen vil dog også benytte lejligheden til at vise både dens egne fotos fra de nye lokaler i Bibliotek+ og de(n) nye film som Bibliotek+ har fået optaget af et professionelt firma, så de fremmødte kan få indblik i Bibliotek+.
 
Denne dag er du også velkommen til selv at slå et smut forbi Bibliotek+ for med egne øjne at bese de nye smukke lokaler. Biblioteket har overskredet sit oprindelige budget for indretningen af lokalerne.
 
Husk at tage legitimation for dine coronastatus med, når du møder op. Det kan være på papir eller i mobilappen MinSundhed.

Hvis du ikke er vaccineret

Hvis du ikke har modtaget begge vaccinedoser, kan du møde op på adressen Høje Gladsaxe Torv 2B i selskabslokalerne og få foretaget en hurtigtest via næsepodning. Husk at bede om resultatet på papir! Det tager højst en halv time. Så kan du møde op i Seniorklubberne eller Bibliotek+ med din coronastatus, som skal være højst 72 timer gammel.
 

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar