Foto/videotur for at se og optage rovfugle i Nordsjælland

Klik herover for at gå til Falkonergårdens hjemmeside.
Klik herover for at gå til Falkonergårdens hjemmeside.
Klubben har mulighed for at ansøge om tilskud fra 5.000 til 20.000 kr. til oplevelsesaktiviteter for at opmuntre ensomme og coronadeprimerede seniorer i foreningsregi. 

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne for at besøge Falkonergården i Fredensborg – www.falkonergaarden.dk. Får vi bevilget tilskud, kan vi møde op 10-20 eller flere deltagere – og måske fordelt på mere end en enkelt dag.
 
Er det noget for dig at deltage i en rovfuglefoto/videotur i Fredensborg engang i september måned? Den kan ske på en mandag eller torsdag – eller måske endda i en weekend – og så på to forskellige dage.
 

Måske kan du endda tage din efter coronanedlukningen oplevelseshungrende ægtefælle med?

Ørne er et religiøst og spirituelt symbol på Ånd. De kan se tingene fra oven. De har et skarpt blik og øje. De kan være smukke og majestætiske. De kan være kraftfulde. Ånd er noget, der følger med alderen, så det passer lige til os.
Vi kan tage derop sammen med offentlig transport eller køre sammen i hinanden biler.
 
Det er Slots- og Kulturstyrelsens støttepulje, “1.000 nye fællesskaber”, der giver os mulighed for dette med en ansøgningsfrist senest den 31. august med bevilling op til 3 uger senere. Det foregår efter først-til-mølle-princippet, så vi skal være hurtigt ude med at ansøge.
 
Vil du være med på en sådan kombineret foto/videotur – eventuelt med mulighed for også selv at agere falkonér?
 
Skriv en kommentar herunder, hvis du er villig til at deltage på en foto/videotur med 6 forskellige slags rovfugle i september måned. Svar udbedes, så bestyrelsen kan lodde forhåndsinteressen. Det er et IKKE-bindende tilsagn – endnu!
 
Læs her: www.falkonergaarden.dk. Hvis du lader billedkarrusellen rulle øverst på siden, ser du også et foto med en fotograf fra TV2 Lorry, der filmer falkonereren – det er selveste klubbens videomand Reza Pakzad! Jeg har dog ikke kunnet finde hans videooptagelse fra dengang på nettet, men der er nogle andre på Facebook om Falkonergården og på YouTube, som denne  herunder: 
 

Læs mere om Slots- og Kulturstyrelsens støttepulje her.
 
Med venlig hilsen
 
Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub. 
 

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar