Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

3. del af Photoshop-kursus

17. februar 2020 kl. 10:15 - 12:00

På Photoshop-kurset opfordres du til at sige til, når du gerne vil have undervisningsvideoen standset, så du kan nå at eftergøre det viste. Sidste gang hjalp formanden tre af de fremmødte med at få gjort de viste ting. Det viser sig, at har du den nyeste Photoshop, er nogle detaljer i programmet anderledes end vist i videoerne. Derfor skal vi også have tid til at lære og afprøve faciliteterne, som de er i den nyeste udgave af Photoshop.
 
Sig derfor endelig til, at du gerne vil have videoen standset, eller at du ønsker hjælp til at gøre det efter. Idéen er, at vi alle skal have mest muligt ud af undervisningen. Vi skal ikke sidde tilbage med en følelse af ikke at have fået fat i det væsentlige.
 
Videooptagelser: P.S. Nogle af torsdagsvideofolkene kommer denne dag for at filme afholdelsen af Photoshop-kurset til den kommende klubfilm om dens aktiviteter. Vagn Damgaard fra torsdagsholdet og formanden tager sig af dette. De vil sikkert kun bruge en times tid. De håber, at deltagerne bærer over med, at der optages, og giver deres samtykke til at være med på optagelserne. Hvis nogen ikke vil være med, så sig blot til, så bliver deres ikke billede ikke brugt i filmen.
 
Torsdagsholdet vil også gerne have inkluderet en kort seance (eventuelt en skærmoptagelse) af redigering af et foto fra udgangspunktet med mellembilleder til det endelige resultat. Er der én fra mandagsholdet, der vil være med til at vise redigering af et foto i Photoshop på denne måde? Det kan simpelthen være en skærmvideooptagelse i fast motion, som det kendes fra mange fotoredigeringer på YouTube. Se f.eks. denne:
 

Detaljer

Dato:
17. februar 2020
Tidspunkt:
10:15 - 12:00

Sted

Tingbjerg bibliotek
Skolesiden 4
Brønshøj, 2700

Skriv et svar