Nu forsamlinger på op til 50 personer

Fase 2 af genåbningen af Danmark betyder også, at foreningslivet kan åbne - godt nok under hensyntagen til coronaregler.
Fase 2 af genåbningen af Danmark betyder også, at foreningslivet kan åbne – godt nok under hensyntagen til coronaregler.

Seniorklubbernes bestyrelse har i denne uge ventet på, at regeringen meldte ud, om vi må forsamles mere end 10 personer i Seniorklubberne. Det er nødvendigt for at kunne åbne i flere klubber.

Der foreligger nu næsten her fredag en sådan udmelding. Regeringen har opfordret partierne til at komme med udmeldinger om et forslag til, at op mod 50 personer kan forsamles, blot der sikres 2 kvadratmeter til hver og de sidder ned. Endelig godkendelse af forslaget ventes at foreligge senest lørdag aften den 6. juni kl. 20.
 
Allerede for 14 dage siden blev partierne på Marienborg enige om at åbne for forsamlinger på 30-50 personer fra 8. juni. Regeringen søger nu den endelige konsensus, det fælles ansvar for og godkendelse af forslaget blandt partierne.
 
Viser det sig, at smittetrykket stiger (for meget), kan regeringen trække i nødbremsen og indføre begrænsninger igen.
 
Hvis du som senior er udsat eller sårbar som følge af kronisk sygdom, bør du overveje, om du skal dukke op til vores klubmøder om mandagen eller torsdagen. Det er på dit eget ansvar. Seniorklubberne stiller med flasker med håndsprit til afbenyttelse for alle frivillige og medlemmer.
 
Læs mere om åbningen ved klik på artiklen i Berlingske her.
 

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar