Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videodag via Skype

30. april 2020 kl. 15:00 - 17:00

Videodag.

I torsdags diskuterede deltagerne en række emner. Lars glemte desværre at filme fototuren tidligere på dagen i Alderhvile Slotspark! ? Optagelser derfra kunne vi have anvendt i klubfilmen.

Optag video med smartphonen vandret!

Reza appellerede til, at filmoptagelser via smartphone optages  med telefonen på langs og med optageknappen ude til højre. Dette skyldes, at tv-apparater og computerskærme sædvanligvis vender på langs. Det er blevet en omsiggribende (u)skik at optage video med smartphonen på højkant! Du har uden tvivl set det på både tv og Facebook, hvilket giver nogle grimme bjælker i siden af billedet. Skærmstørrelsen bliver slet ikke udnyttet på den måde. Derfor!

Den dag kom vi på mødet også ind på, hvordan man kan lægge fotos ind i projektbakken, som så kan lægges på tidlinjen i videoredigeringsprogrammet. Det gør, at Vagn kan komme videre med klubfilmen. Resultatet vil han vise denne torsdag.

Undervisning

Der er lidt undervisning denne gang i, hvordan man får videoklip fra en smartphone over på pc’en og ind i Pinnacle Studio.

Vend et videoklip 90 grader

Lars vil desuden demonstrere, hvordan man vender et videoklip, der ved en fejl står på højkant, på langs, således at det bliver i bredformat. Det kan desværre ske på en smartphone, at en optagelse vender forkert. Der findes en løsning, som bevarer alle pixels, og som kun kræver Windows 10 og er gratis, men som man måske ikke lige selv kan komme på.

Formanden sender en mail ud til alle klubmedlemmer kl. 14 denne torsdag med et link til Skype-mødet.

Detaljer

Dato:
30. april 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

På Skype hjemme hos dig selv

Skriv et svar