OBS. Resten af året giver klubben kaffe og te, så vi slipper for at håndtere kontanter i kaffekassen.

Husk hygiejneregler og restriktioner gælder stadig.

Frem med kameraet og tag MÅNEDENS BILLEDE.  Temaet er “HVAD ER DETTE?”.

Foto: Manja Hansen

Find din kunstneriske og kreative side frem og tag et nærbillede eller et makrobillede inden 28/9. Efter månedens billede er valgt, kan vi prøve at se, hvem der kan finde ud af, hvad de oprindelige motiver var.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online fotodag om Hjemmesiden og PhotoShop

27. april kl. 10:00 - 12:00

Vi mødes på Skype. Som sædvanlig inviterer Lars til at opkobling på Skype til kl. 10.

Vi repeterer, hvordan man lægger billeder op på hjemmesiden i et galleri eller som blog-indlæg. Manja har stillet sig til rådighed som forsøgskanin til at vise, hvordan man opretter et galleri, tilføjer eller sletter billeder og ændrer på rækkefølgen. Vi ser på, hvordan galleriet kan vises som thumbnails eller slideshow. 

Vi satser på at der bliver tid til lidt billedredigering med PhotoShop. Hvis du har et billede med nogle helt bestemte ting, som du gerne vil have ændret, så ser vi på det sammen ligesom sidste gang.

Den, der har et billede, der skal redigeres, sætter sin PC på delt skærm og foretager selv redigeringen. Vi andre kan så se, hvordan billedprogrammet er opbygget og hvor ikonerne sidder (Vi har jo forskellige udgaver af Photoshop) og kan hjælpe med at finde frem til at foretage de specifikke ændringer, man ønsker for at fremhæve historien i sit billede.

På denne måde kan de enkelte medlemmer få indøvet de færdigheder, de har brug for, mens resten kan tage ved lære af det, de ser på skærmen.

Vi kan, såfremt den, der redigerer billedet, ønsker det, snakke lidt om kompositionen og andre måder, man kan fremhæve sit motiv på.

Detaljer

Dato:
27. april
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Sted

På Skype hjemme hos dig selv

Skriv et svar