OBS.Klubben holder åbent den 26/10 og fremefter, under forudsætning af at vi overholder følgende restriktioner:

– alle skal være opmærksomme på at spritte hænder ved ankomst

– vi skal fortsat sidde med god afstand til hinanden

– forsøg så vidt muligt at blive siddende på din plads og undgå at gå unødigt rundt i lokalet

– kaffen bliver serveret af én person ved start og pausen.

– tag mundbind  eller visir på.

Klubben giver indtil videre kaffe og te, så vi slipper for at håndtere kontanter i kaffekassen. Husk hygiejneregler og restriktioner gælder stadig.

Nyt tema til månedens billede til den 25/1 2021: ‘MODLYS’. Tag imod Carstens udfordring. Grib kameraet og lad lyset inspirere dig.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online fotodag om Hjemmesiden og PhotoShop

27. april kl. 10:00 - 12:00

Vi mødes på Skype. Som sædvanlig inviterer Lars til at opkobling på Skype til kl. 10.

Vi repeterer, hvordan man lægger billeder op på hjemmesiden i et galleri eller som blog-indlæg. Manja har stillet sig til rådighed som forsøgskanin til at vise, hvordan man opretter et galleri, tilføjer eller sletter billeder og ændrer på rækkefølgen. Vi ser på, hvordan galleriet kan vises som thumbnails eller slideshow. 

Vi satser på at der bliver tid til lidt billedredigering med PhotoShop. Hvis du har et billede med nogle helt bestemte ting, som du gerne vil have ændret, så ser vi på det sammen ligesom sidste gang.

Den, der har et billede, der skal redigeres, sætter sin PC på delt skærm og foretager selv redigeringen. Vi andre kan så se, hvordan billedprogrammet er opbygget og hvor ikonerne sidder (Vi har jo forskellige udgaver af Photoshop) og kan hjælpe med at finde frem til at foretage de specifikke ændringer, man ønsker for at fremhæve historien i sit billede.

På denne måde kan de enkelte medlemmer få indøvet de færdigheder, de har brug for, mens resten kan tage ved lære af det, de ser på skærmen.

Vi kan, såfremt den, der redigerer billedet, ønsker det, snakke lidt om kompositionen og andre måder, man kan fremhæve sit motiv på.

Detaljer

Dato:
27. april
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Sted

På Skype hjemme hos dig selv

Skriv et svar