Vi skal fortsat overholde  hygiejneregler som håndvask og afspritning samt holde hensynsfuld afstand til hinanden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videodag i klubben

11. juni 2020 kl. 15:00 - 17:00

Er det noget for dig at gå med en coronabadge? Så klik på billedet for at se flere eksempler på dem.
Er det noget for dig at gå med en coronabadge? Så klik på billedet for at se flere eksempler på dem.

I torsdags viste Reza dele af sin kommende film om (hav)miljøsvineri, mens Kalle fik instruktion i at redigere sin kortfilm om en usædvanlig fejring af et sølvbryllup under coronareglerne. 

Denne torsdag mødes vi igen for første gang i denne coronatid i Seniorklubberne. Det sker under hensyntagen til klubbens nye coronaforholdsregler. Læs dem.

Videofaciliteter i to rum ved møder i klubben fremover

Når vi er mange i klubben, kan vi blive nødt til at benytte to rum at være i, for at overholde klubbens coronaforholdsregler. Vi må således højst være 13 personer i hver af de to rum, når vi skal sikre, at der skal være mindst 4 kvadratmeter per tilstedeværende. Vi kan altså blive nødt til at fordele os mellem rummene. Vi har tidligere ofte været 23-25 mennesker til stede om mandagen på én gang. 

Hvordan kan vi så følge et fælles program, når vi er i to rum? Vi kan jo ikke høre eller se, hvad der bliver sagt eller sker i det andet lokale?

Bestyrelsen arbejder på at sikre, at de fremmødte kan se og høre alt, hvad der foregår, via de to store fladskærme i rummene samt lydanlægget, der dækker de to rum. Der er mikrofoner, som vi kan benytte. 

Bestyrelsen vil desuden undersøge, om det er muligt at oprette et videolink via Skype til medlemmer, der ikke kan eller vil være til stede i Seniorklubbernes lokaler under de nuværende omstændigheder. Disse kan så være med hjemmefra på video. Bestyrelsen håber, at videomøderne kan integreres sømløst via fladskærmene og brug af et par pc’er i vores lokaler, så de fremmødte også kan se og høre deltagerne på Skype, og at disse også kan se og høre de fremmødte samt se eventuelle fotos og PowerPoint-præsentationer vist i lokalerne eller selv vise dem for de fremmødte hjemmefra. 

Det bliver et teknisk kunststykke at få dette op at stå – også set i lyset af, at godt nok har Seniorklubberne en 12 megabit/s internetforbindelse, men uploadhastigheden er kun på 1,5 megabit/s. Sending af video fra lokalerne vil således i bedste fald være hakkende og langsom. Dog skulle lydforbindelsen være perfekt. Måske kan vi blive nødt til også at benytte Høje Gladsaxe Bibliotekets Wi-Fi-forbindelse til at opnå en tilfredsstillende oplevelse. 

Formanden vil derfor denne gang benytte en del tid på at udforske, hvordan disse ting teknisk kan bringes til at fungere, så klubben kan være parat til mandag den 15. juni, hvor der forventes at møde mange op. 

Lav en 1 minut lang film

To havde i torsdags arbejdet for at lave en sådan film. Flere kan gøre det til denne gang.

Vi har givet os selv en opgave: optag f.eks. 5 videoklip med et tema efter eget valg. Redigér dem sammen til en ca. 1 minut lang film og vis resultatet for os denne torsdag. 

Undervisning i tekster i Pinnacle

Der er et ønske om at lære mere om tekster i videoredigeringsprogrammet Pinnacle Studio 19. Man ønsker at få mere at vide om, hvordan man benytter skråskrift, laver tekst med kant, tykkere skrift og tekstanimationer, hvor teksten f.eks. bliver skrevet over nogle sekunder. Lars underviser i dette.

Vignet til klubfilmen

Vagn har efterspurgt en indledning til klubfilmen, som har mere spræl.

Lars har et abonnement til en tjeneste på Internettet, som tilbyder skræddersyet animeret tekst og grafik til brug i videoprojekter. Han vil lave en vignet til klubfilmen til denne torsdag. 

Detaljer

Dato:
11. juni 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Arrangør

Seniorfoto- og Videoklub
Telefon:
24831696
E-mail:
lars.laursen1961@gmail.com

Sted

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe
Høje Gladsaxe Torv 2G
Søborg, Danmark 2860 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
24831696
Se Sted hjemmeside

Skriv et svar