Vi skal fortsat overholde  hygiejneregler som håndvask og afspritning samt holde hensynsfuld afstand til hinanden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fotodag afholdes igen i Seniorklubbernes lokaler

15. juni 2020 kl. 10:00 - 14:00

Nu sker det endelig, vi kan mødes fysisk i klubben. Så vær opmærksom på at passe på hinanden og følg retningslinjerne, se her. Kig dem venligst igennem inden mødet. Vi glæder os til at se jer.

Program:

10-12:

Vi starter med lidt hyggesnak og vænner os til den nye måde vi skal mødes på:

Bordene bliver stillet væk, så vi kan sidde med 2 meters afstand. Hvis du har en computer med, må du stille den på en taburet eller stol foran dig eller have den på skødet. Afhængig af hvor mange der møder op vil vi inddrage køkkenet. Vi sørger for at man kan følge med på TV-skærmene. Vi kan ikke sidde og stikke hovederne sammen over computeren som vi plejer. Derfor vil Lars gennemgå programmet TeamViewer.

Indtil videre må du selv medbringe kaffe, te eller andre drikkevarer. Og du må selv medbring krus og bestik og hvad du skal bruge til din madpakke. Hvis du alligevel bruger noget af klubbens service, skal du selv sætte det i opvaskemaskinen. Vi benytter kun ét af toiletterne. Dette af hensyn til de klubmedlemmer, der skal gøre rent, når vi har haft klubdag.

Klubben fejrer genåbningen med at give wienerbrød.

Valg af månedens billede. Du kan deltage med tre billeder og temaet er aldeles frit. De billeder, der blev uploadet til hjemmesiden i maj måned, indgår i konkurrencen. Du kan sende dine billeder til Bjarne, tage dem med på en USB-nøgle eller uploade dem til hjemmesiden her

Lars vil gennemgå programmet TeamViewer, som er meget anvendeligt når vi skal holde social distance. Med dette program kan kan vi holde afstand og samtidig dele hinandens computerskærme ligesom når vi sidder og anvender én computer. 

12 – 12.30 Frokost.

12.30 – 14.00 Frie aktiviteter.

Detaljer

Dato:
15. juni 2020
Tidspunkt:
10:00 - 14:00

Sted

Tingbjerg bibliotek
Skolesiden 4
Brønshøj, 2700

Skriv et svar