Vi skal fortsat overholde  hygiejneregler som håndvask og afspritning samt holde hensynsfuld afstand til hinanden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videodag: Pinnacle Studio 24 og gruppering af videoklip

5. november 2020 kl. 15:00 - 17:00

Pinnacle Studio 24

Har du oplevet, at det er svært at bearbejde en samling videoklip og tekster til et andet sted på tidslinjen?

I Pinnacle Studio 23 kom en såkaldt videoklipindlejringsfacilitet til, der er rettet mod at strømline din redigeringsproces. Denne nye måde at arbejde på lader dig gruppere videoklip og andre klip sammen på din tidslinje, hvilket gør det enklere end nogensinde før at håndtere afsnit i dit projekt. 

Videoklipindlejring reducerer ikke kun rodet på din tidslinje og forbedrer dine muligheder for at styre den til enhver tid gældende synlige detaljeringsgrad, men har også betydning for den effektivitet, med hvilken du kan anvende filtre og andre effekter på videoklip.

Tilføj let kreative forbedringer eller skræddersyede ændringer til indlejrede videoklip for øjeblikkeligt at bruge dem samtidigt på tværs af alle klip. Der er intet behov for at bruge værdifuld tid på at foretage de samme ændringer igen og igen på flere enkeltklip.   

Videoklipindlejring kaldes på engelsk for Clip Nesting. Se mere om det i den engelsksprogede video på 4½ minutters længde herover. 

Læs også i den danske brugervejledning til Pinnacle Studio 24 om gruppering af videoklip på side 71 og indlejring af film i film på siderne 88-89. 

Undervisning i Pinnacle Studio

Du kan finde gratis videoundervisning på engelsk i de forskellige Pinnacle Studio-versioner på Corels hjemmeside her – også version 24.

 

Detaljer

Dato:
5. november 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Arrangør

Seniorfoto- og Videoklub
Telefon:
24831696
E-mail:
lars.laursen1961@gmail.com

Sted

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe
Høje Gladsaxe Torv 2G
Søborg, Danmark 2860 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
24831696
Se Sted hjemmeside

Skriv et svar