OBS. Resten af året giver klubben kaffe og te, så vi slipper for at håndtere kontanter i kaffekassen.

Husk hygiejneregler og restriktioner gælder stadig.

Frem med kameraet og tag MÅNEDENS BILLEDE.  Temaet er “HVAD ER DETTE?”.

Foto: Manja Hansen

Find din kunstneriske og kreative side frem og tag et nærbillede eller et makrobillede inden 28/9. Efter månedens billede er valgt, kan vi prøve at se, hvem der kan finde ud af, hvad de oprindelige motiver var.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videodag i klubben

4. juni kl. 15:00 - 17:00

Lav en 1 minut lang film

Vi har givet os selv en opgave: optag f.eks. 5 videoklip med et tema efter eget valg. Redigér dem sammen til en ca. 1 minut lang film og vis resultatet for os denne torsdag. 

Kalles opgave

Kalle har optaget filmklip fra et sølvbryllup, der er afholdt i  denne coronatid, hvor man skal holde fysisk afstand – altså mødte gæsterne op i dyttende biler og ingen steg ud, mens sølvbrudeparret stod i æresporten. Han har påtaget sig at lave en film om begivenheden. 

Undervisning i tekster i Pinnacle

I torsdag var der et ønske om at lære mere om tekster i videoredigeringsprogrammet Pinnacle Studio 19. Der er et ønske om at få mere at vide om, hvordan man benytter skråskrift, laver tekst med kant, tykkere skrift og tekstanimationer, hvor teksten f.eks. bliver skrevet over nogle sekunder. Lars underviser i dette.

Jingle til klubfilmen

Vagn efterspurgte en indledning til klubfilmen, som har mere spræl.

Lars har et abonnement til en tjeneste på Internettet, som tilbyder skræddersyet animeret tekst og grafik til brug i videoprojekter. Han vil lave en jingle til klubfilmen til denne torsdag. 

Detaljer

Dato:
4. juni
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

På Skype hjemme hos dig selv

Skriv et svar