Ugeprogram fra 27. april til 1. maj

Ugeprogram for Seniorfoto- og VideoklubKære foto- og/eller videointeresserede,
 
Der er nu 31 personer, der har betalt kontingent. Det betyder, at klubben har 31 medlemmer ved begyndelsen af det nye halvår – i modsætning til 34 i sidste halvår. Tak til alle, der fortsat vil være med i klubben! ?

Det er en speciel og vanskelig tid at være klub i for dens medlemmer, hvor vi ikke kan mødes i Seniorklubberne. Vi har nu “mødtes” en del gange via videomøder, som synes at fungere ret godt. Det er en aktivitet, der er mulig, hvor vi også kan være mere end 10 personer sammen. Vi er mere disciplinerede på videomøderne, end når vi mødes i Seniorklubberne! Hvis du ikke allerede har været med til videomøderne, skal du vide, at vi kan være op til 50 deltagere! Har du brug for hjælp til at komme på, så ring til mig på tlf. 24 85 16 96. Så klarer vi det sammen via fjernsupport.  
 
I torsdags mødtes vi dog alligevel fysisk 11 personer i Aldershvile Slotpark til en fototur i området. Himlen var blå, og det var lunt – i det hele taget et sommerligt vejr. ? Deltagerne var glade for at komme ud og møde hinanden. Vi var omhyggelige med at holde afstand. Ingen havde luftvejsinfektioner. Erna og Reza tog gruppebilleder af os – sammen hver for sig. De to er velkomne til at sende dem til mig, så vi kan lægge dem ud på hjemmesiden.
 
Der er disse emner for den kommende uge:
  1. Mandag den 27 april 2020 kl. 10-12: Videomøde via Skype for fotofolket. 
   Denne gang er der mulighed for igen at få vist, hvordan man lægger fotos ud på klubbens hjemmeside – Manja er forsøgskanin. 
   Find også et foto frem, som du ønsker behandlet i Photoshop. Så får du lejlighed til at redigere det under vejledning fra andre via Skype. Læs mere om aktiviteterne denne mandag her
   Formanden sender en mail med et link til Skype-mødet kl. 9 denne mandag. 
  2. Torsdag den 30. april 2020 kl. 15-17: Videomøde via Skype for videofolket. 
   Vi kommer ind på klubfilmen igen. 
   Der vil være undervisning i, hvordan videofiler flyttes fra smartphonen til pc’en.
   Der er også undervisning i, hvordan du vender et videoklip optaget med en smartphone, der vender forkert, rigtigt og uden tab af opløsning.  
   Formanden sender en mail ud med et link til videomødet kl. 14 samme dag. Læs mere om dagens aktiviteter her.
  3. Der er udtrykt ønske fra videofolkene om at mødes igen om torsdagen i Seniorklubberne. 
   Læs her, hvad ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg havde at sige om dette til mig i onsdags.
   Hvis du har interesse i at følge situationen i Seniorklubberne, findes der en Facebook-gruppe for Seniorklubbernes gæster og frivillige, hvor meddelelser slås op først. Klik her for at se opslagene. Du kan blive medlem af den og dermed selv kommentere eller lægge opslag ud. Du er velkommen til at dele opslag fra gruppen – også uden at være medlem.
  4. Se en vejledning i, hvordan du kan lægge billeder og tekst ud på den nye hjemmeside, som Bjarne har forfattet. 
Med venlig hilsen
 
Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Her tænker du på “Ugeprogram fra 27. april til 1. maj”

 1. Lars. Jeg mener, vi aftalte at aktiviteter blev annonceret i hjemmesidens kalender og kun i hjemmesidens kalender. Du kan til enhver tid henvise til kalenderen med et link, men når du opretter kalender to andre steder og ændrer på ordlyden, inviterer du til fejl og misforståelser. Det var meningen, at man opsøgte informationen et sted og der så kun var et sted, man skulle skrive ved ændringer i programmet.

Skriv et svar