Ugeprogram for 20.-24. april 2020

Ugeprogram for Seniorfoto- og VideoklubKære foto- og/eller videointeresserede,
 
Jeg håber, at du er kommet godt gennem påsken!
 

Der er disse emner denne gang:
 
  1. Månedens billede for marts er blevet valgt. Se Rezas vinderfoto her. Tak for jeres deltagelse med upload af billeder og afstemning via hjemmesiden!
  2. Nu skal vi også til at vælge maj måneds billede. Du kan allerede nu uploade op til tre fotos til denne blog. Det kan du gøre indtil den 15. maj.  
  3. Du er stadig velkommen til at uploade fotos om det nedlukkede Danmark, så vi kan dokumentere denne corona-tid i billeder og video. Læs mere her
  4. Mandag den 20. april 2020 kl. 10-12: Photoshop-kursus via Skype! Du inviteres til at deltage i klubbens første undervisning som videomøde i den professionelle Photoshop. Find et foto frem, du ønsker redigeret, så klarer vi det i fællesskab denne dag. Er der en dygtig Photoshop-kyndig, der vil vejlede og vise os hvordan? Så henvend dig til mig. Kan du ikke komme på Skype, så ring til mig på tlf. 24 83 16 96, så få vi dig på via fjernsupport. Læs mere her. Jeg sender en e-mail ud med et link til videomødet kl. 9 denne dag. 
  5. Torsdag den 23. april 2020 kl. 15-17: Videodag med videomøde via Skype. Læs mere her. Jeg sender en mail ud til alle med mødelink samme dag kl. 14. 
  6. Skal klubben bruge en dag på undervisning i fotografering med smartphones? Det var der stemning for i torsdags. Læs mere her.
  7. Kontingentbetaling: Der er 26, der har betalt det halvårlige kontingent her fredag morgen. Sidste frist er i dag mandag den 17. april. Har du betalt? Se, hvordan du gør her
Med venlig hilsen
 
Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar