Program for ugen, der starter den 30. marts 2020

Ugeprogram for Seniorfoto- og VideoklubKære foto- og/eller videointeresserede,
 
Nyhedsbrevene fra formanden vil fremover blive meget kortere end tidligere. Dette skyldes, at der nu vil være links til fyldigere beskrivelser på klubbens nye hjemmeside. Beskrivelserne er bl.a. lagt ud på formandens blog og aktivitetskalenderen
 

Der er disse emner denne gang:
 
  1. Gladsaxe Kommune har påbudt Seniorklubberne at forlænge nedlukningen og dermed også holde vores klublokaler lukket på denne side af den 13. april 2020 (2. påskedag). 
   Læs mere her. 
  2. Mandag den 30. marts 2020 kl. 10-12: Videomøde via Skype for medlemmerne om månedens billede med temaet forår for marts. Bjarne vil vise, hvordan du kan uploade dine fotos til månedens billede på den nye hjemmeside. Der sendes en mail med et link til Skype-mødet kl. 9. Du kan selv lægge dine fotos ud på den nye hjemmeside her. Du kan få hjælp af Bjarne, hvis du har problemer med det. Læs mere om Skype-møder længere nede i mailen. 
   Læs mere om, hvordan det kommer til at foregå.
  3. Torsdag den 2. april 2020 kl. 15-17: Videomøde om hvordan vi kan holde åbningsdage om torsdagen via Skype – for videomedlemmerne. Der sendes en mail med et link til Skype-mødet kl. 14. 
   Læs mere om, hvordan det kommer til at foregå.
  4. Vi er i terra incognita (ukendt land) i disse tider. Hjælp bestyrelsen og aktivitetsudvalget med at komme på idéer til aktiviteter, som det er muligt at gennemføre, uden at vi mødes ansigt til ansigt – men blot via Skype.
   Læs mere og giv eventuelt dit bidrag her.
  5. En ny løbende aktivitet i denne tid: Tag sigende fotos af det nedlukkede Danmark og dets konsekvenser med gader og pladser uden mennesker; forbikørende tomme busser og tog; symboler på familier og enlige isolerede i deres hjem og hvordan de overvinder det. Det gør sig måske endda endnu bedre på film.  
   Læs mere her.
  6. Referat fra generalforsamlingen den 9. marts: alle dokumenter er udsendt som PDF-dokumenter, inkl. de opdaterede vedtægter. 
  7. Referat fra bestyrelsesmødet via Skype torsdag den 26. marts. Der er udsendt et referat samt en foreløbig ansvars- og opgavefordeling blandt bestyrelsesmedlemmerne og suppleanterne. 
  8. Hvordan afholder man et Skype-videomøde? Se denne korte video om installering og brug på dansk og denne på engelsk. Formanden er gerne behjælpelig med, at du kommer på Skype og lærer om videomøder.
   Læs mere om, hvordan du let gennemfører videomøder med en eller flere personer via FaceTime, Messenger eller Skype her.
  9. Tal for den gamle hjemmeside: I forrige uge var der 2.125 unikke besøgende og i denne uge 2.602. Det er henholdsvis 304 og 372 om dagen i gennemsnit. Det er en kraftig stigning i forhold til normalen. Folk må bruge megen tid foran computeren i disse tider. I de seneste fire uger har der været 8.056 besøgende, der har set 14.400 websider. Det er henholdsvis 288 besøgende og 514 viste websider i gennemsnit om dagen. 
   Se antallet af visninger af dit fotoalbum her.
  10. Kontingentbetaling: Der er 12 personer, der har betalt kontingent indtil nu. 
   Læs her, hvordan du betaler. 
Med venlig hilsen
 
Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar