Fotokonkurrencen “Det stille Danmark” hos fotografuddannelse.nu

Herunder gengives teksten fra fotografuddannelse.nu:

Fotokonkurrencen “Det stille Danmark”

Den historiske situation vi står i medfører en helt ny hverdag for os alle. Vi oplever et fantastisk “sammenhold hver for sig”, men vi oplever også tomme gader, tomme butikker og restauranter, men ikke mindst sætter det os i nogle situationer, som vi vil komme til at huske mange mange år frem… På godt og ondt.

Vi kunne godt tænke os at skabe en udstilling med deltagelse af en masse af jer fotografer. Udstillingen skal fortælle historien om hvordan Coronakrisen påvirkende Danmark mens den stod på.

Du kan derfor nu indsende dine helt særlige billeder fra hverdagen i din by, i din familie eller på din arbejdsplads. Billederne skal helst afspejle hvordan alting har ændret sig for dig og omgivelserne i denne tid.

Det er hensigten, at vi vil få udstillingen til at turnere rundt i Danmark, og fungere som den fortælling vi alle kan relatere os til og mange formentlig vil have behov for at tale om.

Hvem kan deltage?
Alle der har et kamera hvad enten det er en mobiltelefon eller kamera og uanset om du er nybegynder eller gar erfaring med at fotografer.

Sådan deltager du:
Indsend dit billede til os ved at gå ind på dette link: https://www.klubkeypoint.dk/upload-billeder.html
På siden står hvordan du sender os billederne samt du kan se det i en lille video.

Vi vil meget gerne have billederne løbende. Hver måned udvælger vi et vinderbillede som kan vinde en fotorelateret præmie til en værdi af minimum 1.000 kr.

Du kan max indsende 3 billeder pr. måned (forbehold for ændringer her)

Sådan udvælger vi billederne:
Vi udvælger de billeder vi synes der skal indgå i udstillingen udfra en teknisk og historiefortællende betragtning. De bedste billeder -altså dem der fortæller historien bedst -bliver printet når tiden er til at at udstillingen skal rundt i Danmark.

Hver måned vil Susanne og Kim kigge de indsendte billeder igennem, kommentere billederne så der også kan komme en læringsprocess ud af det for fotointeresserede.

Dette kan du vinde:
Marts 2020 -udtrækkes den 5. april 2020:
I marts 2020 kan du vinde en ekstern harddisk fra LaCie på 4TB til alle dine billeder.

Del og like gerne.. så bliver vi så glade ❤️

Fotokonkurrencen "Det stille Danmark"Den historiske situation vi står i medfører en helt ny hverdag for os alle. Vi oplever et fantastisk "sammenhold hver for sig", men vi oplever også tomme gader, tomme butikker og restauranter, men ikke mindst sætter det os i nogle situationer, som vi vil komme til at huske mange mange år frem… På godt og ondt.Vi kunne godt tænke os at skabe en udstilling med deltagelse af en masse af jer fotografer. Udstillingen skal fortælle historien om hvordan Coronakrisen påvirkende Danmark mens den stod på.Du kan derfor nu indsende dine helt særlige billeder fra hverdagen i din by, i din familie eller på din arbejdsplads. Billederne skal helst afspejle hvordan alting har ændret sig for dig og omgivelserne i denne tid.Det er hensigten, at vi vil få udstillingen til at turnere rundt i Danmark, og fungere som den fortælling vi alle kan relatere os til og mange formentlig vil have behov for at tale om.Hvem kan deltage?Alle der har et kamera hvad enten det er en mobiltelefon eller kamera og uanset om du er nybegynder eller gar erfaring med at fotografer.Sådan deltager du:Indsend dit billede til os ved at gå ind på dette link: https://www.klubkeypoint.dk/upload-billeder.htmlPå siden står hvordan du sender os billederne samt du kan se det i en lille video.Vi vil meget gerne have billederne løbende. Hver måned udvælger vi et vinderbillede som kan vinde en fotorelateret præmie til en værdi af minimum 1.000 kr.Du kan max indsende 3 billeder pr. måned (forbehold for ændringer her)Sådan udvælger vi billederne:Vi udvælger de billeder vi synes der skal indgå i udstillingen udfra en teknisk og historiefortællende betragtning. De bedste billeder -altså dem der fortæller historien bedst -bliver printet når tiden er til at at udstillingen skal rundt i Danmark.Hver måned vil Susanne og Kim kigge de indsendte billeder igennem, kommentere billederne så der også kan komme en læringsprocess ud af det for fotointeresserede. Dette kan du vinde:Marts 2020 -udtrækkes den 5. april 2020:I marts 2020 kan du vinde en ekstern harddisk fra LaCie på 4TB til alle dine billeder.Del og like gerne.. så bliver vi så glade ❤️

Slået op af Fotografuddannelse.nu i Fredag den 20. marts 2020

Forfatter: Bjarne Damsgaard

Formand for Seniorfoto- og Videoklub

Skriv et svar