Vi skal fortsat overholde  hygiejneregler som håndvask og afspritning samt holde hensynsfuld afstand til hinanden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videodag: Hvordan kan man selv lave en rejseplan på video?

26. august 2021 kl. 15:00 - 17:00

Denne torsdag kommer vi ind på bl.a. følgende:

  1. Hvordan laver man en animeret rejseplan på video?
   Hvis du selv redigerer video, har du måske også på bl.a. tv og i film set, at rejseskildringer ofte har animerede klip med rejseruten. Det kan kræve en del arbejde at få et sådan videoklip udarbejdet, og man kan gøre det mere eller mindre avanceret – og med varierende tidsforbrug!
   Der findes en hjemmeside – www.pictramap.com – hvor du selv kan udarbejde en sådan rejseplan – der kræves dog betaling, hvis du også vil have den som videofil. Ellers må du selv benytte en skærmoptager.
   Men der findes også det gratis program Route Generator, der kan være behjælpelig med en del af arbejdet. Endelig findes der også (betalte) plug-ins til en række (professionelle) videoredigeringsprogrammer (Adobe Premiere Pro og Adobe After Effects), som kan gøre det en hel del lettere at udfærdige en rejseplan. 
   Videoen herover er dog speciel i den forstand, at der til en rejse til Marbella i Spanien var deltagere fra tre lande: Sverige, Danmark og Østrig.
   Der er benyttet det gratis program Route Generator til at genere videoklip til flyenes bevægelse. Havde der kun været en enkelt rute, ville tingene have været en hel del enklere. Men andre ting i videoen er skabt ved hjælp af det dansksprogede videoredigeringsprogram Pinnacle Studio 24 Ultimate (www.PinnacleSys.com).
   Redigering: Lars Laursen.
  2. Højformat video
   Sidste gang bad en deltager om hjælp til at benytte video optaget på en smartphone i sit videoprojekt. Så vi måtte finde ud af, hvordan man kan inkludere et videoklip optaget i højformat i sin video med lidt animation i de ellers sorte kasser omkring videobilledet.
  3. Individuel vejledning og hjælp.
   Har du brug for vejledning eller hjælp til et videoprojekt, kan det muligvis ydes. 

Med venlig hilsen

Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Detaljer

Dato:
26. august 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Arrangør

Seniorfoto- og Videoklub
Telefon:
24831696
E-mail:
lars.laursen1961@gmail.com

Sted

Bibliotek+
 Høje Gladsaxe Torv 2A,
 Søborg., Danmark
+ Google Maps

Skriv et svar