OBS.Klubben holder åbent den 26/10 og fremefter, under forudsætning af at vi overholder følgende restriktioner:

– alle skal være opmærksomme på at spritte hænder ved ankomst

– vi skal fortsat sidde med god afstand til hinanden

– forsøg så vidt muligt at blive siddende på din plads og undgå at gå unødigt rundt i lokalet

– kaffen bliver serveret af én person ved start og pausen.

– tag mundbind  eller visir på.

Klubben giver indtil videre kaffe og te, så vi slipper for at håndtere kontanter i kaffekassen. Husk hygiejneregler og restriktioner gælder stadig.

Nyt tema til månedens billede til den 25/1 2021: ‘MODLYS’. Tag imod Carstens udfordring. Grib kameraet og lad lyset inspirere dig.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videodag

20. februar kl. 15:00 - 17:00

I torsdags var der ikke noget på forhånd fastlagt program. Men Johnny Bjørnestad havde en film med, som han har optaget og redigeret, om et foredrag, som Birgitte Hammer har afholdt i Seniorklubberne for Tirsdagsklubben om Sct. Bendts Kirke i Ringsted. Birgitte Hammer kom ind på kirkens 850-årige historie og satte den ind i Danmarkshistorien om Knud Lavard, Valdemar og Absalon fra en tid, hvor der var valg til kongeembedet, som derfor dengang ikke blev nedarvet inden for en enkelt familie.
Johnny viste filmen for at gøre reklame for Birgitte Hammers foredrag om de fire danske middelalderdronninger Sophia, Gertrud, Dagmar og Bengerd på Høje Gladsaxe Bibliotek (lige ovenover Seniorklubberne) på mandag den 17. februar kl. 16-17. Det er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere her:
Dagens program:
Denne dag vil vi benytte optagelserne fra mandagens Photoshop-kursus, som Vagn Damgaard og formanden har taget, til at arbejde videre på klubfilmen. De fremmødte får udleveret optagelserne og kan til næste gang igen lave en kort sammenklipning af dem. Det er godt til at øve sig i at redigere og lave en stram fortælling på film.
Vi vil gerne udvide det til, at vi fortæller om redigering af fotos, som medlemmerne også gør en del ud af. Vi vil også gerne have inkluderet en kort seance (eventuelt en skærmoptagelse) af redigering af et foto fra udgangspunktet med mellembilleder til det endelige resultat. Er der én fra mandagsholdet, der vil være med til at vise redigering af et foto i Photoshop på denne måde?

Detaljer

Dato:
20. februar
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

Tingbjerg bibliotek
Skolesiden 4
Brønshøj, 2700

Skriv et svar