OBS. Resten af året giver klubben kaffe og te, så vi slipper for at håndtere kontanter i kaffekassen.

Husk hygiejneregler og restriktioner gælder stadig.

Frem med kameraet og tag MÅNEDENS BILLEDE.  Temaet er “HVAD ER DETTE?”.

Foto: Manja Hansen

Find din kunstneriske og kreative side frem og tag et nærbillede eller et makrobillede inden 28/9. Efter månedens billede er valgt, kan vi prøve at se, hvem der kan finde ud af, hvad de oprindelige motiver var.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videodag

20. februar kl. 15:00 - 17:00

I torsdags var der ikke noget på forhånd fastlagt program. Men Johnny Bjørnestad havde en film med, som han har optaget og redigeret, om et foredrag, som Birgitte Hammer har afholdt i Seniorklubberne for Tirsdagsklubben om Sct. Bendts Kirke i Ringsted. Birgitte Hammer kom ind på kirkens 850-årige historie og satte den ind i Danmarkshistorien om Knud Lavard, Valdemar og Absalon fra en tid, hvor der var valg til kongeembedet, som derfor dengang ikke blev nedarvet inden for en enkelt familie.
Johnny viste filmen for at gøre reklame for Birgitte Hammers foredrag om de fire danske middelalderdronninger Sophia, Gertrud, Dagmar og Bengerd på Høje Gladsaxe Bibliotek (lige ovenover Seniorklubberne) på mandag den 17. februar kl. 16-17. Det er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere her:
Dagens program:
Denne dag vil vi benytte optagelserne fra mandagens Photoshop-kursus, som Vagn Damgaard og formanden har taget, til at arbejde videre på klubfilmen. De fremmødte får udleveret optagelserne og kan til næste gang igen lave en kort sammenklipning af dem. Det er godt til at øve sig i at redigere og lave en stram fortælling på film.
Vi vil gerne udvide det til, at vi fortæller om redigering af fotos, som medlemmerne også gør en del ud af. Vi vil også gerne have inkluderet en kort seance (eventuelt en skærmoptagelse) af redigering af et foto fra udgangspunktet med mellembilleder til det endelige resultat. Er der én fra mandagsholdet, der vil være med til at vise redigering af et foto i Photoshop på denne måde?

Detaljer

Dato:
20. februar
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

Tingbjerg bibliotek
Skolesiden 4
Brønshøj, 2700

Skriv et svar