Vi skal fortsat overholde  hygiejneregler som håndvask og afspritning samt holde hensynsfuld afstand til hinanden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videodag

17. juni 2021 kl. 15:00 - 17:00

Pinnacle Studio 24
Tak til alle dem, der mødte op sidste torsdag til videodag med så kort varsel. 
 
Der var nogle få fremmødte, der endnu havde set det nye Bibliotek+, hvor vi holder til nu, som fik det fremvist. 
 
Vi benyttede bl.a. lejligheden til finde ud, hvad vi kan tage op kommende torsdage. Generelle forslag var:
 
  1. Hvis der er undervisning, skal det ikke være mere end de første 40 minutter. Derefter skal der være plads til andre aktiviteter, bl.a. jeres egne.
  2. Vi kan benytte 20 minutter af og til til at se kortfilm (f.eks. et medlems), som kan få feedback fra de andre, hvis det ønskes. 
  3. Vi kan arbejde på et fælles kortfilmprojekt med planlægning, storyboard, optagelser, redigering. Alt kan blive vist på den store fladskærm, så alle kan følge med og bidrage. 
  4. Nogle af medlemmerne er ikke så gode til engelsk. Det betyder, at de ikke får så meget ud af, at der bliver vist engelsksprogede instruktionsvideoer af 10 minutters varighed. Formanden har tidligere vist et antal sådanne videoer. Vi kan måske blive nødt til selv at producere sådanne korte instruktionsvideoer med det samme videomateriale – blot med den danske udgave af Pinnacle med danske tekster og dansk tale. Instruktionsvideoer udmærker sig ved at være de mest tålmodige lærere, der findes: du kan altid få noget gentaget; gå fem sekunder tilbage for at se en detalje igen og selv prøve det af i dit eget projekt; standse undervisningen og genoptage den, når du er klar; og endda gentage den helt forfra! Læreren bliver aldrig træt eller utålmodig. Det kræver blot, at nogle er villige til at udfærdige filmene. Det kan tage nogle timer per styk. De kan så lægges ud på klubbens YouTube-kanal til fælles gavn for medlemmerne og måske også andre derude. 
  5. Få hjælp til at købe, opgradere og installere den seneste udgave af videoredigeringsprogrammet Pinnacle Studio Ultimate – version 24. 
  6. Der var også et ønske fra to medlemmer om undervisning i Pinnacle Studio Ultimate version 19.
Der var endvidere lejlighed til at vise den første kortfilm, formanden selv lavede med Pinnacle Studio Ultimate 24, som en illustration af videoredigering i programmet. Det er en 4- minutter lang video om fantastisk app, Starlight, som han lavede som frivillig til en datastue i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe kaldet PC-mødestedet:
 

Klubmedlem Reza Pakzads 9-minutter lange kortfilm fra 2020 blev vist til slut:
 

Begge kortfilm har dansk tale og fået indlagt danske undertekster på YouTube. Hvis du ønsker at se undertekster på et andet sprog, kan du ændre undertekstsprog, og så oversætter YouTube dem for dig, mens filmen spiller. Det er da kosteligt!
 

Programmet denne torsdag er:

  • Tilbud på opgradering med rabat.
   Tilbud på opgradering med rabat.

   Mulighed for at indkøbe, downloade og installere Pinnacle Studio Ultimate 24. Det er den seneste udgave af det dansksprogede videoredigeringsprogram, som adskillige medlemmer allerede har. Du kan opgradere med rabat, hvis du har Pinnacle fra version 9 til 23. 

  • Gennemgang af brugergrænsefladen i Pinnacle Studio 24. Der vises en 12-minutter lang video om det. Formanden fortæller også om det. 
  • Herefter er der tid til vejledning og hjælp med dine egne projekter. 
Med venlig hilsen
 
Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

Detaljer

Dato:
17. juni 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Arrangør

Seniorfoto- og Videoklub
Telefon:
24831696
E-mail:
lars.laursen1961@gmail.com

Sted

Bibliotek+
 Høje Gladsaxe Torv 2A,
 Søborg., Danmark
+ Google Maps

Skriv et svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.