Det nye Windows 11 er frigivet!

Windows 11 udkom den 5. oktober 2021. Her ses nyheder.
Windows 11 udkom den 5. oktober 2021. Her ses nyheder.

Siden 29. juli 2015 har Microsofts styresystem heddet Windows 10, og der er udkommet halvårlige opgraderinger til det frem til maj 2021. Tirsdag den 5. oktober 2021 tog Microsoft et større skridt og udgav en ny og noget anderledes Windows-udgave, som bliver kaldt Windows 11. Med tiden skal den afløse Windows 10. 

På denne side kan du bl.a. finde oplysninger om følgende emner for Windows 11:

    • Tjek om din PC kan køre Windows 11.
    • Hvorfor er der højere krav til Windows 11 end Windows 10?
    • Se videoanmeldelser af det nye styresystem.
    • Se hvilke forhøjede krav, der er til din PC for at køre Windows 11.
    • Se, hvordan du får din PC til at leve op til i hvert fald nogle af de højere krav.  
    • Sådan installerer du Windows 11. 
    • Find ud af, hvad du kan gøre, hvis din PC ikke understøtter Windows 11 – den kan måske alligevel bringes til at køre systemet. 
    • Bliv klar over, hvordan du lever videre med Windows 10 – uden Windows 11.
    • Til sidst min egen anmeldelse af Windows 11.  

Kan din PC køre Windows 11?

Det nye styresystem er i sig selv gratis for brugere af Windows 10. Det er dog ikke alle PC’er, der kan få det installeret. Du kan tjekke, om det kan installeres på din egen PC nu med Microsofts eget testværktøj (og hvis det ikke kan, så kig længere nede på siden for at se, hvordan det alligevel kan lade sig gøre):

Download Microsofts testprogram Tilstandskontrol for PC.

Ifølge en opgørelse over PC’er anvendt i erhvervslivet kan kun 55 procent af alle allerede indkøbte PC’er opgraderes til det nye Windows 11. For en del mennesker og organisationer betyder det, at de kan blive nødt til at købe en helt ny PC, hvis Windows 11 ønskes. 

Du kan allerede nu gå ind i Windows Update og se, om det nye styresystem tilbydes dig. Derfra kan du også køre ovenstående testværktøj.

Der er især to krav, der kan være et problem:

    1. PC’en skal være udstyret med et hardwarebaseret sikkerhedssystem, der kaldes TPM 2.0. Er den ikke det, kan det måske alligevel slås til. Læs mere om dette i artiklen her. 
    2. Desuden skal PC’en være udstyret med en tilpas ny mikroprocessor fra Intel, AMD eller Qualcomm – det vil i praksis sige, at den ikke må være ældre end 2017. Værktøjet Tilstandskontrol for PC viser, om din processor er ny nok.

Microsofts anbefaling til mange er som sagt at købe en ny PC. Det er naturligvis ikke gratis. Alle nye PC’er i butikkerne er forberedte for Windows 11, hvis de da ikke allerede har det installeret fra fabrikken. Køber du en ny PC, der har Windows 10 installeret, bliver du som et led i opsætningen tilbudt at opgradere til Windows 11 på stedet. 

Hvorfor er beskyttelsesniveauet øget i Windows 11?

Hvorfor vil Microsoft ikke tillade, at PC’er med mikroprocessorer ældre end 2017 opgraderes til Windows 11? Nogle mener endda, at det er spild af jordens ressourcer at udskifte en lille millard PC’er blot for at kunne køre Windows 11!

Microsofts begrundelse har været den stadige oprustning mellem hackere og styresystemudviklere. Hackerne er blevet stadigt mere sofistikerede og dygtige til at trænge ind i internetopkoblede PC’er.

Derfor hæves sikkerhedsniveauet på hardwareniveau. Kun mikroprocessorer fra 2017 og frem kan leve op til disse krav. Kravene er bl.a., at PC’en skal benytte:

    1. UEFI (ikke legacy BIOS)
    2. Secure Boot (GPT, ikke MBR)
    3. Trusted Boot
    4. TPM 2.0 (øget sikkerhedsniveau på hardwareniveau)

Se denne engelsksprogede video om, hvilken funktionalitet TPM-modulet mere detaljeret stiller til rådighed.

Det handler egentligt om at sikre tillidskæden (chain of trust) fra hardwareniveau fra den tidligste boot-proces helt op til brugerprogramniveau. Det kræver nu PC’er med nyere mikroprocessorer, der understøtter denne beskyttelse. 

Se nedenstående 17-minutter lange engelsksprogede video, hvor en Microsoft-ansat professionel hacker viser, hvordan der med avancerede metoder kan trænges ind i PC’er uden ovennævnte former for beskyttelse. Videoen er på et højt professionelt niveau, men se den alligevel, for pointerne er klare nok. 

Bemærk: Videoklippene på denne side er alle på engelsk. Du kan du slå simultan taleoversættelse til skriftlige, engelske undertekster til. Via tandhjulet ⚙️ i afspilleren kan du endvidere vælge automatisk simultan oversættelse fra engelske til danske undertekster. Du kan også gøre underteksterne større, ændre farve m.m. Så bliver det også muligt for ikke-engelskkyndige nogenlunde at forstå videoen.

 

Microsoft Mechanics viser i ovenstående video, hvordan PC’er uden det højere beskyttelsesniveau er sårbare overfor malwareangreb – bl.a. ransomware. Det højere sikkerhedsniveau, der kræves af Windows 11, gør de viste angrebsformer vanskeligere. 

Den nye Start-menu i Windows 11.
Den nye Start-menu i Windows 11.

Hvad er Windows blevet til med tiden?

Men først lidt om hvilken udvikling Windows-styresystemet har gennemgået. Filosofien for den retning, som Windows har taget gennem årene, har for Microsoft været, at Windows er mere end et styresystem:

    • Det er her, vi mødes og møder nye mennesker.
    • Det er her, vi lærer, arbejder og leger.
    • Det er her, vi skaber. 

Vi er gået fra at passe PC’en ind i vore liv til at prøve at passe store dele af livet ind i PC’en. Vore enheder er ikke kun der, hvor vi går til møder, bliver undervist og får tingene gjort men også der, hvor vi kommer for at spille spil sammen med vennerne, se vores yndlings-tv-programmer og ikke at forglemme det ofte mest meningsfulde: at mødes.

Over denne årrække fandt vi os selv i færd med at genskabe drilleriet på kontoret, samtalen på gangen, hvordan vi trænede, fredagsbaren og feriefesterne – i digital form.

Windows er en platform, som flere end én milliard mennesker benytter. 

Du kan oprette flere skriveborde med faste programmer og vinduer i Windows 11.
Du kan oprette flere skriveborde med faste programmer, dokumenter og vinduer i Windows 11. F.eks. kan du lægge alt fotorelateret på et bestemt skrivebord, som Windows 11 husker, selvom PC’en slukkes og tændes igen. 

Det nye Windows 11

Du kan finde en del om nyhederne i Windows 11 på dansk på Microsofts egen særlige webside her.
 

Det er som sagt gratis for Windows 10-brugere at opgradere til det nye styresystem. Men det vil først blive udrullet til eksisterende PC’er fra midten af 2022.  

Har din PC Windows 7, 8 eller 8.1, kan du ofte lade den opgradere til Windows 10. Herefter kan Windows 11 måske installeres. Læs mere nedenfor, hvis din PC ikke opfylder de skærpede hardwarekrav til Windows 11 – måske kan det alligevel lade sig gøre at opgradere til det nye styresystem. 
 
Af nyheder kan nævnes, at du vil kunne afvikle apps fra Android-telefoner og -tablets direkte i det nye styresystem, idet du udover Windows-apps kan hente Android-apps (denne facilitet er dog blevet midlertidigt udskudt i udgaven fra 5. oktober) i Microsoft Store – Microsofts egen appbutik i Windows. Dette gøres muligt ved, at Microsoft Windows også har adgang til Amazon Store, som også indeholder apps fra Googles Play Butik. 
 
Det er endvidere muligt nemt at opdele dine åbne apps på flere forskellige måder på skærmen, så de bliver let overskuelige og tilgængelige. Der er således en række forskellige måder at omplacere 2, 3 eller 4 åbne vinduer på – på en meget let måde. 
 
Windows 11 skulle angiveligt også være hurtigere end Windows 10. Spil afvikles angiveligt med nogle få flere frames per sekund. 
 
Derudover er brugergrænsefladen ændret i et vist omfang. Der indføres en række såkaldte widgets (dimser-apps, som du også kender det fra smartphonen), som kan vise forskellige slags informationer. Men klik på denne side og find selv ud af mere (dansk).
 
Se nedenstående knap 3 minutter lange og smukke video (den er ikke helt som virkelighedens Windows 11!) om Windows 11 herunder. Sørg for at slå lyd til i videoen, der er engelsksproget.
 

Læs mere her på dansk om 11 højdepunkter i Windows 11, og se en video om computerspil i Windows 11 – styresystemet giver som sagt lidt højere framerates.

Microsoft egen præsentation af Windows 11

Hvis du er parat til se og høre Microsofts egen 44-minutter lange introduktion til Windows 11 med engelsk tale fra den 25. juni 2021, så klik på videoen herunder.
 

Se og lyt til designfilosofien bag, og hvad den betyder for dig – så klik på videoen herover. Husk at slå lyd og undertekster til. Du kan endda lade de engelske undertekster automatoversætte til dansk. Underteksternes skiftstørrelse kan også ændres via ⚙-menuen i afspilleren. 

Hvis du vil hoppe direkte til et bestemt sted i ovenstående film, så klik på et tidsstempel i videoen fra listen herunder:

Kapitel 1 – Introduktion ved Panos Panay

0:00 – Bliv bevæget over designfilosofien bag Windows 11
4:22 – Introduktion til Windows 11

Kapitel 2 – Carmen Zlateff fortæller

10:04 – Indledning
11:27 – Snap-layout for flere åbne vinduer
11:58 – Snap-grupper
13:06 – Docking
13:52 – Lodrette faner
14:14 – Skriveborde
14:55 – Slutning
15:40 – At kommunikere med andre
16:54 – Integration med Microsoft Teams
19:46 – Windows’ widgets (informative ‘dimser’)

Kapitel 3 – Phillip McClure fortæller

20:18 – Indledning
20:51 – Tilpasningsdygtighed
21:51 – Brugerinteraktion
23:08 – Widgets
24:20 – Microsoft Store (app-butikken)
25:03 – Slutning

25:36 – Spil

Kapitel 4 – Sarah Bond fortæller

25:55 – Indledning
27:53 – Auto-HDR
29:07 – DirectStorage
29:55 – Xbox Game Pass
30:38 – Xbox Cloud Gaming
30:48 – Cross Play & Cross Save
31:09 – Indkøb
31:27 – Ydre enheder
31:50 – Opsummering (videodemonstration)
32:55 – Slutning

33:15 – Microsoft Store…
33:43 – …For udviklere
35:23 – Android-apps i Windows
36:27 – Åbent hardwareøkosystem
38:05 – Afslutning og konklusion (med Microsofts administrerende direktør Satya Nadella)

Med Windows 11 er det let at placere to eller flere apps ved siden af hinanden.
I Windows 11 er det let at placere to eller flere apps ved siden af hinanden på skærmen.

Anmeldelser af Windows 11

YouTube-kanalen TrigrZolt viser herover en 14-minutter lang side-om-side sammenligning af Windows 10 og 11 på engelsk, så du kan afgøre om Windows 11 er noget for dig lige nu. Det er den endelige udgave af Windows 11, og sammenligningen er foretaget på udgivelsesdagen den 5. oktober 2021.
 
Du kan slå engelske undertekster til. Du kan endda lade de engelske undertekster automatoversætte til dansk! Det er også muligt at justere tekstens størrelse i ⚙️-menuen i YouTube-afspilleren.
 

Folkene bag Linus Tech Tips har måneder før frigivelsen af Windows 11 produceret en 18 minutter lang video på engelsk, der demonstrerer forskelle mellem Windows 10 og 11 – både ændringer i de visuelle elementer, funktionalitet og de dybereliggende ting. Nogle af de nye ting i Windows 11 kan anses som forbedringer, andre som ringere eller bare anderledes.
 
Se denne video for ikke at blive alt for overrasket over alt det nye. Videoen er god til at tage en beslutning, om du ønsker at installere Windows 11 her og nu. Slå engelske undertekster til. Du kan endda lade de engelske undertekster automatoversætte til dansk!
 
Indstillinger ⚙️i Start-menuen er blevet redesignet.
Indstillinger ⚙️ i Start-menuen er blevet redesignet i Windows 11.

Se om din PC lever op til de højere krav, som Windows 11 stiller

Det højere beskyttelsesniveau i det nye styresystem kræver nogle bestemte hardwarebaserede faciliteter. Der gælder bl.a. disse nye specifikationer:

    • Det er obligatorisk, at PC’en kan håndtere en grafikstandard, der kaldes WDDM 2.x (Windows Display Driver Model version 2.0 eller højere). Det betyder, at det skal være DirectX 12-kompatibelt.

      Tjek din egen pc ved at trykke på tasterne Windows+R; indtast dxdiag; afslut med tryk på enter-tasten; og tjek, hvilken DirectX-version din PC understøtter.

    • Mindst 4 gigabyte RAM.

    • Check om din PC har TPM 2.0-modulet slået til: Klik Start > Powershell (højreklik på Powershell og vælg “Kør som administrator”) > get-tpm

      TPM 2.0-sikkerhedsmodul (Trusted Platform Module) – det er en rækkehardwarefunktioner, der bl.a. sikrer, at intet ulovligt kan køre på din PC, men også indeholder krypterings- og dekrypteringsfunktioner.  

    • Som mikroprocessor skal det mindst være Intel Core med mindst to kerner og af ottende eller senere generation. Du kan tjekke, hvilken mikroprocessor du har således: Gå til Start > ⚙ Indstillinger > System > Om > Processor. Fra AMD skal mikroprocessoren være Zen 2 eller nyere. Tjek selv listerne over Windows 11-kapable mikroprocessorer fra CPU-leverandørerne IntelAMD og Qualcomm (engelsk). 
  •  
    • Mindst 64 gigabyte lagerplads i form af enten en harddisk eller et SSD-drev. 
  •  
    • PC’en skal understøtte Secure Boot (UEFI skal være aktiveret), Trusted Boot og VBS (Virtualization-Based Security).  
  •  
    • Hvis din pc ikke er ældre end 2017, kan den sandsynligvis håndtere Windows 11 uden videre – men fortvivl ikke, hvis den ikke kan! Læs mere længere ned i teksten…
Indtil videre kan du på dansk finde de fulde krav til en pc, der skal kunne køre Windows 11, her.
 
Tjek selv din pc med Microsofts værktøj Tilstandskontrol for PC

Hvad er forskellene mellem Windows 10 og 11?

Det danske magasin Komputer for alle har skrevet en række artikler, der beskriver forskelle, nyheder og elementer, der er fjernet fra Windows i version 11 af styresystemet, samt hvordan det nye Microsoft Office til Windows 11 (og 10) er nu. Klik på linksene herunder for at se dansksprogede artikler om det:

Flere anmeldelser af Windows 11

Her er endnu nogle anmeldelser – både i video- og tekstform. Du kan slå både automatisk transskriberede engelske og automatisk oversatte danske undertekster til i nedennævnte videoer. Du kan endda justere skrifstørrelsen på underteksterne. 

Windows 11 har også et mørkt tema. Microsoft Teams er nu standard og tilgængelig direkte fra proceslinjen.
Windows 11 har også et mørkt tema. Her ses Microsoft Teams, der nu er standard i styresystemet, og tilgængelig direkte fra proceslinjen. Det er Microsofts møde-app, som er gratis for alle at benytte.

En omfattende gennemgang af de nye ting og forskelle mellem Windows 10 og 11

Hvis du har 1½ time til rådighed, kan du herover se denne engelsksprogede meget omfattende videogennemgang af alt nyt og ændret i Windows 11 i forhold til Windows 10. 

Klik på et tidsstempel i listen herunder for at springe direkte til, hvor et bestemt emne omtales i ovenstående lange video:

00:00 Introduktion
00:26 Ny startmenu
05:42 Ny proceslinje
11:28 Handlingscenter
14:16 Widgets (dimser)-faciliteten
17:15 Opret flere skriveborde
19:29 Snap layouts og grupper
21:11 Ny taleindtastningsapp
21:42 Ny Stifinder
28:42 Udklipsholderhistorik med emoji-vælger
30:20 Ændringer i Jobliste
31:08 Windows 11 Auto-HDR (stærkere farver i eksisterende programmer)
32:45 Windows 11’s nye ⚙ Indstillinger-app
59:31 PowerShell – nulstil UWP-apps (Universal Windows Platform)
01:00:16 Ny SMB-komprimeringsfacilitet (Server Message Blocks – en facilitet til automatisk komprimering og dekomprimering ved sending af filer over netværk). 
01:02:22 Nye diskpladsforbrugsfaciliteter
01:03:42 WSL Linux GUI-apps (Windows Subsystem for Linux)
01:11:18 Ændringer vedrørende systemoptimering
01:13:00 Windows 11-forbedringer i tablet-modus 
01:14:10 Nye apps til Windows 11 version 21H2
01:30:22 Redesignet Windows 11 OOBE (ud-af-boksen-oplevelse)
01:34:30 Afslutning

Her ses Word i Windows 11. Alle vinduers hjørner er afrundede. Maksimér-menuen i øverste, højre hjørne viser nu en skærmopdelingsmenu for de åbne apps.
Her ses Microsoft Office Word 365 i Windows 11. Alle vinduers hjørner er nu afrundede. Fra maksimér-menuen i øverste, højre hjørne kan du med en skærmopdelingsmenu nemt med et enkelt klik fordele de åbne apps på skærmen.

Installeringsvejledninger for Windows 11

Klik herunder for at læse engelsksprogede vejledninger om forskellige emner relateret til installering af Windows 11. Men du kan også læse mere på dansk om installeringen af Windows 11 længere nede på siden. 

Sådan viser Windows Update, at din PC er klar til at opgradere til Windows 11.
Sådan viser Windows Update, at din PC er klar til at opgradere til Windows 11.

Hvordan får du fat på Windows 11?

Windows 11 udrulles først til allerede købte PC’er fra midten af 2022. Men har du mod på det, kan du selv downloade det nye styresystem fra Microsofts websted her.

Du overvejer måske, om du skal installere Windows 11 på nuværende tidspunkt? Måske er der endnu en del fejl i styresystemet, der ikke er rettet? Se listen her over kendte problemer lige nu. Eller måske synes du af en eller anden grund ikke om den nye brugergrænseflade, eller at nogle ting er fjernet fra styresystemet?

Uanset hvad, har du 10 dages fortrydelsesret efter at have installeret det nye styresystem. Inden for denne periode kan du vende tilbage til det, du havde før – med alle dine brugerfiler og -programmer intakte – ved at gå til dette sted i Indstillinger ⚙:

Start > Indstillinger > Opdateringer og sikkerhed > Genoprettelse > Gå tilbage til den tidligere version af Windows

Hvis du ønsker udvidet fortrydelsesret for, hvor længe du kan afprøve Windows 11 med mulighed for stadigt at rulle systemet tilbage til din tidligere udgave, så skal du køre denne kommando fra en kommandofortolker (søg efter CMD, højreklik ovenpå Kommandoprompt app, vælg Kør som adminstrator):

DISM /Online /Set-OSUninstallWindow /Value:30

Her får du 30 dages prøvetid. /Value skal være mellem 2 og 60. 

Se ovenstående 1½ minutter lange video på engelsk om, hvordan du får Windows 11 via Windows Update, når styresystemet bliver tilgængeligt til din PC – hvis den da overhovedet kan køre det!

Hvis din PC ikke kan opgraderes til Windows 11, kan det vises således i Windows Update.
Hvis din PC ikke kan opgraderes til Windows 11, kan det vises således i Windows Update.

Men fortvivl ikke!

Hvis du alligevel vil gøre et forsøg med at få Windows 11 til at virke på en PC, der ikke opfylder alle hardwarekrav, så læs mere i denne artikel. Selv PC’er med mikroprocessorer, der er ældre end 2017, kan ofte bringes til at fungere sammen med Windows 11. Eller se de to nedenstående videoer. 

Hvis du er villig til at se bort fra den ekstra hardwaresikkerhed, som Windows 11 kræver, kan du også følge beskrivelsen i denne 14-minutter lange engelsksprogede video, der detaljeret beskriver, hvordan du installerer Windows 11 på ikke-understøttet hardware. 

Først noget om at indføje en nøgle i registreringsdatabasen i Windows 10.

I ovenstående video bedes du om at indsætte en nøgle i registreringsdatabasen med Windows-værktøjet regedit.exe:

Find først registreringsnøglen: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup

Under den nøgle skal oprettes en ny med dette navn:
AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU

Datatype: REG_DWORD

Værdien af denne nøgle skal sættes til: 1

Genstart herefter PC’en. Men det er ikke alt.

Se også videoen herunder, hvor en bestemt fil (.DLL) skal have ændret indstillinger, så forskellige ting ikke blokerer for installation af Windows 11 og dens efterfølgende opdateringer. Denne fil skal erstatte en fil af samme navn i installationsfilerne, som du let kan downloade. Du kan downloade en allerede redigeret .DLL-fil nedenfor videoen. 

Gennemfør de i videoen nævnte ændringer. Så kan du installere Windows 11 på ikke-understøttet hardware – eller du kan downloade en fiks og færdig redigeret ZIP-fil her med DLL-filen og en beskrivelse af, hvordan den benyttes, til formålet.  

Ønsker du ikke at installere Windows 11 på denne måde, skal du vide, at Windows 10 fortsat vil blive understøttet af Microsoft med månedlige opdateringer og halvårlige opgraderinger frem til i hvert fald den 14. oktober 2025.

Der forventes således også en efterårsopgradering af Windows 10 i november 2021 (version 21H2). Så selvom din PC ikke lever op til kravene for det nye Windows 11, vil den fortsat være funktionsdygtig i adskillige år endnu.

En liste over alle apps kan også ses i Start-menuen - lidt á la Windows 10.
En liste over alle apps på PC’en kan også ses i Start-menuen i Windows 11 – lidt á la Windows 10.

Giv din Windows 10-PC længere liv!

Hvis du ikke kan installere Windows 11 på din Windows 10-PC, kan du i det mindste få den til at køre så meget hurtigere, at den opleves som en helt ny PC!

Har din PC en magnetisk, roterende harddisk som permanent lager for dine filer, kan den blive 5 gange hurtigere blot ved at opgradere den med et SSD-drev til nogle få hundrede kroner. Læs om SSD-drev og deres velsignelser her. Her kan du også checke, om din PC kan opgraderes med et SSD-drev ved hjælp af et værktøj, der kan downloades. 

Søgning via forstørrelsesglasset på proceslinjen kan ses her. Den er blevet hurtigere end i Windows 10.
Søgning via forstørrelsesglasset på proceslinjen kan ses her. Søgningen sker hurtigere end i Windows 10. Her søges efter Seniorfoto- og Videoklub-relateret materiale på PC’en. 

Efter installeringen af Windows 11 – hvordan opleves det nye styresystem?

Jeg installerede første gang Windows 11 den 9. oktober 2021 på en anden persons helt nye pc. Siden har jeg installeret styresystemet på min egen. 

Brugergrænsefladen er ændret en del i forhold til Windows 10. Designerne har valgt kraftfuld skønhed som et tema til denne udgave af Windows.

Man skal nyorientere sig i Windows 11 for at kunne gøre de samme ting som tidligere.

På en måde er Windows 11 enklere at betjene end Windows 10. Det har en mindre kompliceret brugergrænseflade. De grafiske elementer er mindre dominerende og nedtonede. Microsoft har tydeligvis ladet sig inspirere af Apples MacOS.

Enkelthed og “Content is King” (“Indholdet er kongen”)-filosofien er allestedsnærværende i det nye styresystem.

Du kender måske udtrykket, at “Mediet er budskabet”, som man hørte i 80’erne. Dengang var det professionelle mennesker i medieindustrien, der mente, at det var mediet i sig selv (radio eller tv), der var det vigtige, og ikke så meget indholdet, der blev sendt. “Mediet er budskabet” har også i et vist omfang været gældende i flere udgaver af Windows, hvor man gjorde meget ud af, at brugerne skulle se tydelige og farverige grafiske elementer i brugergrænsefladen.

Nu er filosofien ændret til, at det er det, som brugerne vil med en PC, der er vigtigt, ikke selve PC’en eller styresystemet. Det, du vil med PC’en, er blevet det vigtige fremfor Microsoft, styresystemet eller måden tingene præsenteres på.

Både MacOS og Windows 11 lever i ret høj grad op til denne nye/anden filosofi. Det handler ikke længere om nogen imponatoreffekt, men derimod om en mere moden tilgang til brugen af PC’en, Internettet m.m., hvor det er dig som skaber, som forbruger af indhold eller som den, der kommunikerer og mødes med andre, der er vigtig.

Du skal forstyrres så lidt som muligt af andet, end det du ønsker at beskæftige dig med. Windows 11 handler om, at du kan få gjort det, du gerne vil, så let som muligt. 

Med venlig hilsen

Lars Laursen, formand for Seniorfoto- og Videoklub.

 

Forfatter: Lars Laursen

Næstformand for Seniorfoto- og Videoklub.

Skriv et svar